USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

На Волинь приїде президент корпорації «Nestle»

24 Жовтня 2008 19:39
У квітні планується візит на Волинь президента корпорації «Nestle» Пауля Бюльке. Про це під час Волинського інвестиційного форуму розповів директор із корпоративних зв’язків «Нестле вУкраїні» Геннадій Радченко, - інформує репортер «Волинських Новин».
Як розповів Геннадій Радченко, «Нестле» будує в селі Смолигів Луцького району найбільший завод у Європі – обсяг інвестиції становить близько 200 мільйонів гривень.
Оскільки у квітні планується візит до України президента корпорації «Nestle» Пауля Бюльке, то до того часу у Смолигові хочуть збудувати логістичний центр, який задовольнить потреби обох заводів корпорації у Смолигові та Торчині.
Довідково:
«Nestlу» - найбільша у світі компанія в галузі виробництва продуктів харчування. На всіх континентах нашої планети, крім Антарктиди, споживачі можуть придбати її смачну і корисну продукцію.
Сьогодні «Nestlе» нараховує 481 фабрик у 87 країнах світу . У групі «Nestlе» працюють 265 тисяч осіб. Продукція «Nestlе» присутня на ринках напоїв, кондитерської продукції, кулінарії, дитячого та спеціального харчування, заморожених продуктів, морозива, готових сніданків, FoodServices і професійних продуктів, а також корму для тварин.
Крім виробництва продуктів харчування, компанія «Nestlе» також володіє акціями підприємств парфумерно-косметичної та фармацевтичної промисловості. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus