USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

На інвентаризацію культурної спадщини міста запланували майже 100 тисяч

23 Січня 2013 15:12
Члени виконкому Луцької міськради підтримали Програму «Інвентаризація об’єктів культурної спадщини міста Луцька на 2013 рік». На її реалізацію планують витратити 99600 гривень.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Так, документ розробило управління культури міської ради. Програма спрямована на суттєве покращення ситуації у сфері охорони культурної спадщини Луцька.

Реалізувавши проект, його автори сподіваються, що до об’єктів культурної спадщини ставитимуться як до народного надбання. У межах програми планують впровадити та налагодити комплексну систему заходів з охорони культурної спадщини; підвищити рівень відповідальності власників і користувачів об’єктів культурної спадщини за їх збереження і належне використання; залучити інвестицій у діяльність щодо збереження, реставрації, реабілітації і використання пам’яток, розвитку благодійництва у цій сфері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus