USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.45
  • PLN 10.50 10.70

На Волині «накрили» контрафактних алкоголю та цигарок на понад мільйон

16 Січня 2016 13:29
120 літрів рідини з характерним запахом спирту, 320 півлітрових скляних пляшок сурогату з наклейками відомих брендів, а також більше 65 тисяч пачок сигарет вилучили під час обшуків у двох мешканців Володимира-Волинського.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури області.

Так, двоє мешканців Володимира-Волинського торгували незаконно виготовленою алкогольною продукцією та цигарками з підробленими марками акцизного податку.

Вчора у ході розслідування кримінального провадження за фактом незаконного виготовлення і збуту підакцизної продукції у двох приватних обійстях у княжому місті провели обшуки.

Під час них на підставі ухвал Луцького міськрайонного суду працівниками прокуратури Волинської області спільно з співробітники слідчого управління Головного управління Національної поліції у Волинській області та оперативними працівниками Управління захисту економіки у Волинській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України в житлових та гаражних приміщеннях виявлено та вилучено більше 120 літрів рідини з характерним запахом спирту, 320 півлітрових скляних пляшок сурогату з наклейками відомих брендів, а також більше 65 тисяч пачок сигарет.

Загалом під час обшуків вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму приблизно 1 мільйон гривень.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ганьба алкоголізму Показати IP 16 Січня 2016 13:54
Захотіли люди відкрити точку ненегальну.... Сусіди здали , а з ментами ще не наладили співпраці, не сплатили данину !!!! Таке на Україні буде ще 50-100 років !!! Всі хочуть справедливості і порядку, але надалі в хабарництві і алкоголізмі, наркотиках живемо і будемо жити !!! Ми такі українці !!! Зрадливі, брехливі, злодійські і т.д. Все хочимо і зразу (грошей нечесних і до влади танком премо, щоб розкрадати бюджети всіх рівнів, які сплатили платники податків, простий народ ). Про людяність, честь і справедливість давно всі забули і загубили її ... Але образа на конкретного чиновника будь-якого рангу не повинна асоціюватись з образою на УКРАЇНУ!!! Він- це не УКРАЇНА. УКРАЇНА-ЦЕ СВЯТЕ. ЧИНОВНИК- ЦЕ КРІСЛО, ПОСАДА. Так само, як нечесний священик. Він не уособлює ЦЕРКВУ. СЛАВА ТВЕРЕЗОСТІ !!! Прірва... старе й мале спивається !!! ЗачарКоване коло...Багато людей залежних від алкоголю і наркотиків. Українці мої дорогі, СХАМЕНІТЬСЯ !!!
впевнений Показати IP 16 Січня 2016 14:27
у "князя" все під контролем......
Нелегальна точка Показати IP 16 Січня 2016 14:40
Сусіди здали ... Ганьба алкоголізму !!! А ментам місцевим ще не вспіли данину віднести за співпрацю і взаєморозуміння в реалізації алкоголю і тютюну !!! На Україні буде ще 50-100 років такий бардак !!! Всі хочуть справедливості і порядку, але надалі в хабарництві і алкоголізмі, наркотиках живемо і будемо жити !!! Ми такі українці !!! Брехливі, злодійські і т.д. Все хочимо і зразу (грошей нечесних і до влади танком премо, щоб розкрадати бюджети всіх рівнів, які сплатили платники податків, простий народ ). Про людяність, честь і справедливість давно всі забули і загубили їх ... Слава тверезості !!!
11111111111111 Показати IP 16 Січня 2016 17:23
А хто такий "князь"!!!!!Хоча б ініціали
хтотакийкннгязь Показати IP 17 Січня 2016 20:54
П.Д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus