USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.55 10.70

«Маршрутні» тендери де-факто заблоковані?

1 Березня 2012 14:59
ТзОВ «Санрайз» заблокувало роботу конкурсного комітету з перевезень і саме створює собі проблеми.

Про це під час засідання виконкому міськради, 1 березня, заявив Луцький міський голова Микола Романюк.

Луцький міський голова Микола Романюк повідомив, що, міськрада позбавлена змоги укладати договори з ТзОВ «Санрайз», як того вимагають представники цього підприємства. За словами мера, так трапилося через рішення міськрайонного суду від 23 січня цього року.
Романюк додав, що ніколи не втручався у роботу конкурсного комітету з визначення переможців конкурсів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у місті Луцьку, але тепер робота цього органу практично заблокована через судові позови «Санрайзу».
Тим часом директор підприємства Юрій Девіцький розповів, що коли виникли спори щодо визначення переможців їм довелося вирішувати ці питання в судах: «Ми цілий рік митарилися по судах, ходили по різних інстанціях».
Керівник підприємства доводив, що саме з «Санрайзом» міськрада мала б укласти договори на перевезення на декількох маршрутах.
Як роз’яснив заступник прокурора міста Луцька Валентин Агайбіров, колізія поміж приватним перевізником і міською владою виникла, насамперед, тому, що немає роз’яснень суду, в який спосіб має виконуватися його рішення. Нібито незаконною визнано перемогу одного з учасників конкурсу, водночас не вказано, чи має послуги надавати той, хто зайняв друге місце у конкурсі чи взагалі має бути оголошений новий конкурс. На думку правоохоронця, логічно було б міській раді звернутися до суду за роз’ясненням.
Зрештою, луцький мер доручив це зробити працівникам юридичного відділу міськради.
Попри те, що представники ТзОВ «Санрайз» отримали відповідь про подальші дії міськради, 3 з 4 автобусів пікетувальників за станом на 14.00 все ще стояли під стінами муніципалітету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
пасажир з твоєї мазди Показати IP 2 Березня 2012 11:05
вітинський ти що робиш з луцьком, які маршрутки по 5 грн? краще мені дай....
Ігор Показати IP 2 Березня 2012 14:00
Хапуга, а не депутатша.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus