USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Луцька поліклініка №3 зимуватиме з невідремонтованим дахом?

9 Жовтня 2012 18:26
Невирішеними проблемами у роботі луцьких закладів охорони здоров’я в осінньо-зимовий період залишаються не повністю відремонтована покрівля міської поліклініки №3 та підготовка до зими транспорту швидкої медичної.
Про це 9 жовтня розповів заступник начальника управління охорони здоров’я Луцької міськради Микола Якимчук під час оперативної наради з головними лікарями щодо готовності лікувально-профілактичних закладів Луцька до роботи в осінньо-зимовий період.

За словами Якимчука, у цьому році, можливо, не вдасться закінчити ремонт покрівлі міської поліклініки №3, адже на сьогодні здійснено ремонт 60% даху. Окрім того, підготовки до зими потребує ще автомобільна техніка станції швидкої допомоги. Утім, він зауважив, що кошти на ремонт автомобільної техніки, придбання акумуляторів і зимової гуми виділять, завдяки корекції бюджету Луцької міськради.

Щодо інших міських закладів охорони здоров’я, Якимчук зазначив, що роботи проводять згідно з планом заходів. Зокрема, у всіх комунальних лікувально-профілактичних закладах встановили відремонтовані лічильники обсягів спожитої електроенергії, холодної і теплої води.

Окрім того, уже провели підготовку систем опалення до роботи в осінньо-зимовий період, підготували автомобільну техніку та виконали вибірковий ремонт дахів та утеплення приміщень.

Так, у Луцькій міській дитячій поліклініці встановили 40 віконних блоків з теплозберігаючими склопакетами. А під контролем управління капітального будівництва Луцькради невдовзі почнуть ремонт покрівлі міської поліклініки №1, задля чого з міського бюджету виділили 50 тисяч гривень.

Наразі ж у закладах охорони здоров’я триває робота з заготівлі овочів для зимового зберігання. Щодо цього Якимчук додав, що хоч заготівля овочів відбувається за рахунок бюджетних коштів, міська клінічна лікарня і пологовий будинок закріплені за Локачинським і Старовижівським районами відповідно. Тож, туди завезли овочі саме із вказаних районів області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Passanger3 Показати IP 10 Жовтня 2012 07:27
У Луцькій міськраді, схоже, вважають, що Кічкарівка - то вже не Луцьк. Ні доїхати нормально з Гнідави до 3-ї ПК, ні тобі даху над поліклінікою... Щодо СШД краще промовчу...
Параска Показати IP 10 Жовтня 2012 08:32
Нехай Романюк у Палиці грошенят попросить! :)))
Яків Показати IP 10 Жовтня 2012 17:53
Романюка на Кічкарівку в турне!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus