USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Керівників закарпатського управління Держгеокадастру затримали на хабарі

2 Травня 2018 18:21
Керівника управління Держгеокадастру у Закарпатської області та його заступника затримали на хабарі у 200 тисяч доларів, повідомила у Twitter речниця Генпрокурора України Лариса Сарган.

За її словами, наразі поліція під процесуальним керівництвом Генпрокуратури проводить першочергові слідчі дії.

Раніше місцевий активіст Олександр Пересоляк також повідомив про це затримання і обшуки у Закарпатській обласній адміністрації. За його словами, неправомірна вигода передбачалася за виділення земельних ділянок у Воловецькому районі області учасникам бойових дій на Сході України.
У Закарпатській ОДА згадані події наразі не коментували.

Нагадаємо, голову Держгеокадастру Волині Василя Василенка, якого неодноразово звинувачували у корупції, перевели на аналогічну посаду в Хмельницьку область. Його звинувачували у «дерибані» земельних ділянок (в тому числі – з покладами бурштину), лобіюванні інтересів сторонніх фірм та непрозорих кадрових призначеннях. Однак замість звільнення корумпований чиновник отримав аналогічну посаду в іншій області.

Своєю чергою нині на посаду керівника ГУ Держгеокадастру у Волинській області претендують особи, яких називають причетними до «земельного дерибану» на Волині та в інших областях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хтось Показати IP 2 Травня 2018 20:20
Оце УЗЕшніки спрацювали, молодці!!
Степан до Хтось Показати IP 2 Травня 2018 20:44
Не так - не поделились с УЗЕшниками...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus