USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Європа дала грошей на пункт пропуску в Устилузі

29 Листопада 2012 17:46
Євросоюз виділив Державній митній службі України майже 6 мільйонів євро на модернізацію пункту пропуску «Устилуг-Зосін» на території нашої держави.

Про це йдеться у сюжеті ТЦ «Ковель».

Задля модернізації пункту пропуску «Устилуг-Зосін» Європейський Союз виділив Державній митній службі України 5,6 мільйона євро. Реалізуватиметься проект у межах програми прикордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна».

Обов'язковим є і співфінансування від України. Так, задля цього частину коштів обсягом 6 мільйонів гривень виділять з Державного бюджету.

Завдяки модернізації на автопереході «Устилуг-Зосін» з'явиться автоматизований модуль «Фільтр пункту пропуску», а його пропускна спроможність збільшиться вдвічі.

За словами голови облдержадміністрації Бориса Клімчука, модернізація ПП «Устилуг» важлива як для держави загалом, так і для розвитку малого прикордонного руху. Окрім того, він додав, що цього року на Волині успішно завершили реконструкцію другої черги автопереходу «Ягодин».

Волинський губернатор зауважив також, що роль Ягодинської митниці в наповненні бюджету є дуже важливою. Мовляв, лише за останні 10 місяців від діяльності митної установи до державної казни надійшло понад 2,5 мільярда гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Чеширский Кот Показати IP 29 Листопада 2012 17:49
Пропускная способность больше зависит от людского фактора, чем от техники. Как поляки будут пропускать, так и очередь будет двигаться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus