USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.30 10.55

До будинку сина Войтовича будують дорогу за бюджетні гроші

21 Лютого 2013 11:21
Мешканці Рожища просять прокуратуру перевірити, чому першою чергою ремонтують дорогу там, де «будується» голова їхньої РДА Тарас Войтович.

Із відповідним запитом до прокурора області Андрія Параки звернувся депутат Олександр Пирожик під час 2-ого пленарного засідання 17-ої сесії Волинської облради VI скликання 21 лютого.

Мешканцям райцентру не подобається, з яким пріорітетом ремонтують дороги у населеному пункті.

Так, вони переконані, що виділені розпорядженням голови Волинської ОДА Бориса Клімчука приблизно 383 тисячі гривень на капітальний ремонт вулиці Курбаса в Рожищі Волинської області можна було використати інакше, адже ця дорога не є пріоритетною. Мовляв, ці гроші доцільніше було б використати на ремонт доріг, які, на думку місцевих мешканців, мають стратегічне значення для міста та вулиць, які багато років не мають твердого покриття.

Так, до прикладу громада зазначила вулиці Ювілейну, Квітневу та Шевченка. Останню, на думку мешканців міста Рожище, можна було б зробити об’їзною та розвантажити центр міста від автотранспорту.

А ремонт вулиці Курбаса мешканці Рожища пояснюють тим, що влада хоче полегшити життя собі, а не іншим людям. Так, на цій вулиці зводить будинок перший заступник голови Рожищенської РДА Тарас Войтович.

Тож, цей факт, на думку мешканців Рожища, і потрібно перевірити прокуратурі. Однак, запит депутата не підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Мерин Показати IP 21 Лютого 2013 13:39
а він там один будується чи є ще люди ? хтось ще виграв від цього ремонту ?от Грицюк до себе у свій час зробив дорогу , але ж їздимо всі до цих пір . не було б того будівництва - не робили б в Рожищах взагалі ніякої дороги. тут палка в двох кінцях.
!!!! Показати IP 21 Лютого 2013 16:29
Пане Войтович невже вам спиться і живеться спокійно від людських нарікань....адже ж вони не безпідставні...
дідо до !!!! Показати IP 21 Лютого 2013 18:12
Воно вже привикло плазувати.
228 Показати IP 21 Лютого 2013 17:00
гвозді на ту дорогу...
не дрімає Показати IP 21 Лютого 2013 17:11
ні стиду ні совісті.ТІльки СВОБОДА допоможе народу.Ці б..ари п ють з нас останні краплі крові.
123 Показати IP 21 Лютого 2013 20:16
А ЖАБА все давить і давить??? Допусти вас всіх до корита всі ж будете будувати так само дорогу до себе до хати спочатку, а не для інших!!!
D до 123 Показати IP 22 Лютого 2013 10:33
Не пали кантору
Рожищанин Показати IP 22 Лютого 2013 14:19
Цей Пирожик нехай спочатку перевіряє достовірність звернень та даних, що до нього "поступають" від "накручених" свободівців на місцях. А то на тому тижні зробив бучу по поводу Рожищенського коледжу.. вчора - знову Рожище. Хто це йому інформацію підносить? А дорогу зробили - та й добре.. якби не Войтович - то й цю б не зробили.. пішли б ці гроші за підписом Клімчука на Ковельщину чи Маневиччину.. До речі, по Курбаса (до новобудов) є ще 2 перехрестя і з 20 будинків). А по поводу Свободи - я за них голосував на виборах. Але голосував за ПАРТІЮ а не місцевих наших "дєятєлєй", які без досвіду роботи в 20 років партєйними дєятєлями поставали і пхають всім палки в колеса де треба й де не треба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus