USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Держава боргує Волині 13,4 мільйона за перинатальний центр

28 Грудня 2012 17:18
Волинська область не отримала 13,4 мільйона гривень на будівництво перинатального центру в Луцьку.

Про це в інтерв'ю «Волинській правді» розповів голова ОДА Борис Клімчук.

Зі слів губернатора, з державної скарбниці й досі не перераховано гроші, обіцяні на перинатальний центр в Луцьку. «Є кілька програм соціально-економічного розвитку, за якими лежать платіжки з 29 жовтня, 6 листопада, 12 грудня... Різні дати. Найбільша сума тут – 13,4 мільйона гривень по перинатальному центру. Всього боргів 17,7 мільйона. На перинатальний центр чекаю грошей ще в цьому році. Технологічно я зробив все від мене залежне», - зауважив чиновник.

Також він висловив впевненість у тому, що кошти обов'язково прийдуть цього року. Мовляв, це доручення Президента. Водночас він планує «включити важку артилерію», якщо гроші не перерахують.

«Прізвищ не називатиму. Мені пообіцяли, що нам ці гроші віддадуть», - додав Клімчук.

Насамкінець він сказав, що хоче, аби центр добудували в 2013 році. «Якщо проплати прийдуть вчасно у цьому році, то можна буде говорити впевненіше про наступний рік. Будівельники справляться», - запевнив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
укб Показати IP 28 Грудня 2012 19:06
13 мільйонів вже на рахунку підрядника.Сказав- зробив
КРУ Показати IP 29 Грудня 2012 09:52
І чому це треба було чекати кінця року...Знов в УКБ буде справа Волійко-2?
Волынский LNG-терминал Показати IP 29 Грудня 2012 11:35
Деньги обещал Слава Каськив – великий терминальщик - якобы по нацпроекту «Новэ жыття» взамен на «свою» директрису в волынском центре агентства. Директрисе место дали – а денег нет. Климчук в Киев поедет и деньги достанет 100% - он такой - а потом об этом Каськив и свита трубить будут – как о своем достижении. Будут ленты резать. А директриса дальше будет «осваивать» одной ногой в бюджетной организации – другой в штабе Кличка, как и сейчас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus