USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Депутату не дають «холостий постріл»

20 Лютого 2012 17:31
Приблизно 3 мільйони гривень на будівництво футбольного поля у Луцьку депутати хотіли попросити у Президента та Прем’єр-міністра України.

Про це йшлося 20 лютого під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

У проекті рішення йдеться про виділення коштів на будівництво у Луцьку футбольного поля. Розробник проекту – депутат від «Фронту змін» Микола Дендіберін – вирішив звернутися із проханням про фінансову допомогу до Президента Віктора Януковича та Прем’єр-міністра Миколи Азарова.

Як розповів Дендіберін, для облаштування стадіону із штучним покриттям потрібно 3 мільйони гривень.

Натомість голова фракції «Батьківщина» у міськраді Юрій Корольчук висловився категорично проти такого звернення. Мовляв, перед тим, як просити, треба це ретельно обдумати. За його словами, грошей у бюджеті на ці витрати немає. «Це – не на часі», - зауважив депутат.

Також Корольчук сказав, що не розуміє, навіщо зайвий раз безрезультатно просити гроші. Мовляв, це звернення буде просто «холостим пострілом».

Вислухавши думку Корольчука, автор ідеї Микола Дендіберін дещо роздратувався. Із криками та емоціями запевняв колегу, мовляв, він уже 30 років лобіює створення стадіону. Депутат пообіцяв, що якщо треба буде – він буде довічно відстоювати ідею.

Корольчук, своєю чергою, наполягав на своєму. Він пояснював, що із такими ініціативами треба було звертатися наприкінці року, під час формування бюджету.

«А де ви в грудні були? На стадіоні?» - запитав Корольчук у Дендіберіна.

Суперечку намагався припинити голова бюджетної комісії Олег Чернецький. Він наполягав, що доцільно підтримати Дендіберіна у такій ініціативі.

Врешті, члени бюджетної комісії не підтримали проект звернення Президенту та Прем’єру про виділення коштів на стадіон. Отож, остаточну думку щодо цього питання Луцька міськрада висловить під час сесії 29 лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 20 Лютого 2012 17:39
За Президента згадали, к...ли помаранчові і біло-сердечні? А як вулиці переіменовувати і бандері пам"ятники ставити, то опозиція?
тиць-здиць Показати IP 20 Лютого 2012 18:32
Коли Дендіберін ходив по квартирах на дільниці і слізно просився, щоб його обрали депутатом, то обіцяв покращувати життя виборцям "вже,тіпа, сьогодні". А за ніякий стадіон і мови не було. А тепер придумав як випросити, а потім роздендерибанити цілих три мільйони? Молодець, Дендиберін! Дивись, тільки, щоб фейса не розперло.
Відповісти Показати IP 20 Лютого 2012 20:54
ти. тицю-п...ю думаєш тільки про покращення твого життя. А чоловік хоче побудувати стадіон за кошти держави для всієї луцької громади.Я думаю для більшості мешканців Луцька це більш важливо ніж покращення твого життя вже сьогодні.
так Показати IP 21 Лютого 2012 09:41
нехай забуеруть назад і використовують стадіон, який був у парку і який Кривий віддав 5 конякам, страусам, поросятам і різному л...у, яке там плаває

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus