USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Чиновник «нахімічив» на 600 тисяч

15 Червня 2012 15:06
Колишній начальник Іваничівського райуправління Держкомзему постане перед судом за оборудки обсягом 605 тисяч гривень. На цей час екс-чиновник уже відшкодував 480 тисяч гривень завданих збитків.
Про це повідомила прес-служба прокуратури області.
Власне, прокуратура Іваничівського району скерувала до суду кримінальну справу про обвинувачення у зловживанні службовим становищем та службовому підробленні (частина 2 статті 364, частина 2 статті 366 Кримінального кодексу України) колишнього начальника управління Держкомзему в районі.

За словами прокурора Іваничівського району Людмили Герасимчук, цей посадовець сприяв незаконній передачі громадянам земельних ділянок площею 2,07 гектара на території Грибовицької сільради. Цими діями спритник завдав громаді збитків обсягом 605 тисяч гривень.
На цей час він перебуває на підписці про невиїзд.
Під час слідства екс-начальник іваничівського Держкомзему відшкодував збитки обсягом 480 тисяч гривень. Аби примусити повернути решту, до колишнього посадовця пред’явили позов ще на 125 тисяч гривень.
З посади його звільнили ще до порушення кримінальної справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus