USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Через податкову «конверт» схуднув на 1,5 мільйона

27 Січня 2012 17:13
Минулого року на Волині легалізували працю 1191 найманого працівника. Як наслідок, зарплату цим громадянам роботодавці видали вже не в «конверті».

Про це повідомили у прес-службі ДПА в області.

Понад півтора мільйона гривень заробітної плати легалізованим найманим працівникам виплачено з нарахуванням та сплатою всіх необхідних податків. Як результат, місцевий бюджет отримав 180 тисяч гривень податку з доходів фізичних осіб додатково.

Однак, цим робота податкової служби з роботодавцями не обмежується, - запевняє керівник волинських податківців.

«Якщо ми володіємо інформацією про порушення трудового і податкового законодавства на підприємстві чи фірмі, то запрошуємо працедавця на розмову. На співбесідах у податкових інспекціях минулого року побувало 2878 керівників фірм та організацій, які виплачували заробітну плату менше мінімального розміру. Переважно, вони дослухалися до позиції податкової служби», - розповів голова ДПС у Волинській області Володимир Михалчич.

Очільник податкової служби Волині зазначив, що торік дві третини з тих роботодавців, які порушували трудове законодавства, виправили ситуацію і підняли рівень заробітної плати до визначеного законодавством.

До речі, 2010 року кількість легалізованих трудових «нелегалів» була теж в межах 1200 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Шурик Володимирський Показати IP 28 Січня 2012 05:24
А про Пластмакс і іже з ними у Великому Омелянику та на Красовського в Луцьку не забули, часом? Легалізуйте ще й нас, трудяг дротів та пластику. Ваятелей ялинок та вінків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus