USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Через недбалість завдав шкоди довкіллю на 55 тисяч

8 Червня 2012 15:21
Ковельський міськрайонний суд постановив вирок сільському голові, за недбалості якого в урочищі «Ілловать» було створене стихійне сміттєзвалище. Шкоди довкіллю такими діями завдано на 55 тисяч гривень.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

Кримінальну справу щодо сільського голови села Підріжжя Ковельського району було порушено 26 березня цього року.

Під час досудового слідства правоохоронці встановили, що, через службову недбалість «голови», на землях сільськогосподарського призначення в урочищі «Ілловать» було створене незаконне сміттєзвалище. Смітник проіснував із 2006 до березня 2012 року. Внаслідок такої недбалості було забруднено земельну ділянку площею 1370 квадратних метрів.

Сільському голові за вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 367 Кримінального кодексу України, призначили 1 тисячу гривень штрафу.

Окрім того, суд задовольнив позов Ковельської міжрайонної прокуратури про стягнення з посадовця майже 55 тисяч гривень за шкоду, завдану довкіллю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus