USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Бізнесмен «купив індульгенцію» майже за 3 мільйони

5 Липня 2012 17:41
Голову правління акціонерного товариства, який сплатив 2,5 мільйона гривень податків, звільнять від кримінальної відповідальності.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури в області.

Прокуратура Волинської області направила до суду з постановою про звільнення від кримінальної відповідальності справу щодо голови правління одного з акціонерних товариств Нововолинська.

Досудове слідство встановило, що упродовж 2009-2011 років бізнесмен ухилявся від сплати податків у особливо великих розмірах.

Він відображав у податковій звітності безтоварні операції з купівлі-продажу металобрухту від підприємства з ознаками фіктивності, яке знаходиться у Луганській області. До державного бюджету через це не надійшло 2,5 мільйона гривень податків.

Під час досудового слідства голова правління акціонерного товариства реально сплатив до бюджету вказану суму податків та фінансові санкції у загальному розмірі 2,9 мільйона гривень.

Оскільки завдані державі збитки повністю відшкодовані, він, відповідно до вимог частини 4 статті 212 Кримінального кодексу України, буде звільнений від кримінальної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ярослав Богачук Показати IP 5 Липня 2012 19:24
Журналісти, навчіться, окрім примітивних прес-релізів, вислуховувати позицію й іншої сторони :) Повірте, в таких випадках ви отримаєте набагато цікавіший матеріал для роботи, аніж примітивні "сводки информации"... Дуже часто те, що написали в прес-релізі - це неправда... або ж вершина такого айсберга, в якому варто було б розібратися... І цей випадок - саме той, де від ваших очей приховано стільки цікавого... :) Було б бажання - ви б знайшли спосіб "розкрутити тему", але ж куди простіше переписати прес-реліз, і дати йому гучний заголовок :) ПРИМІТИВЩИНА!!!
Волиняка Показати IP 5 Липня 2012 21:43
Самков чи Доманський?
Вася Показати IP 6 Липня 2012 09:09
Так за те, що сплатив чи не сплатив???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus