USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«АвтоПаркСервіс» приніс бюджету аж 830 гривень

21 Лютого 2012 13:47
Минулоріч комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс» перерахувало до луцької казни лише 830 гривень. Отож, деякі депутати міськради вважають за доцільне змінити формат діяльності КП.

Про це йшлося 21 лютого під час засідання бюджетної комісії Луцькради.

Директор підприємства Олександр Кралюк повідомив, що нині повноцінно працюють 4 парковки, ще 1 – проходить процес погодження з ДАІ. «Інші 8, які не функціонують, або нерентабельні, або ж існує конфлікт інтересів. Тобто певні структури, які знаходяться біля тих парковок, не зацікавлені в їх роботі», - відзначив Кралюк.

З його слів, протягом останнього року дохід КП становив 468 тисяч гривень. «Ми в повному обсязі виплачували зарплату і погасили заборгованість, більшу за 100 тисяч. Багато коштів вклали в облаштування паркувальних майданчиків. Тобто розташували таблички та нанесли розкраску, встановили загороджувальні елементи, будки для чергових», - сказав він.

Щодо 13 тисяч гривень, які податківці виявили в сейфі головного бухгалтера КП, Кралюк відзначив, що це були її особисті кошти.

Член комісії, депутат Олександр Пиза зауважив, що так не можна робити. Мовляв, такий вчинок «кидає тінь» не тільки на підприємство, але й на міську раду.

Натомість інший член комісії Юрій Корольчук висловив незадоволення тим, що торік підприємство перерахувало до міської казни лише 830 гривень. «Я от приїжджаю на парковку, і до мене відразу підходять і кажуть, щоб гроші платив. От я і думаю, для чого нам це? Чи доцільно це все робити?», - запитав він.

Заступник міського голови Василь Байцим частково підтримав депутата. Однак сказав, що Кралюку вдалося досягнути певних успіхів. «Дійсно, місто не має значного прибутку від КП. Може, ми тоді дозволимо всім безкоштовно паркуватися або передамо в оренду комусь», - висловив думку посадовець.

Зрештою, Корольчук запропонував рекомендувати депутатам під час чергової сесії підтримати звіт Кралюка та попросити міського голову Миколу Романюка розглянути доцільність існування «АвтоПаркСервісу» у формі комунального підприємства.

Інші члени бюджетної комісії міськради підтримали його пропозицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
за чесну правду Показати IP 21 Лютого 2012 14:07
пан непоголений Кралюк вирішив, що всі - дурні і не знають, щзо в касі КП знаходились кошти "Морячок-таксі", які бухгалтер КП в робочий час приймала від таксистів. І паркоматів в Луцьку не буде - Кралюк без "нала" робити не буде. ... .
zz Показати IP 21 Лютого 2012 14:49
Дарма про дирехтора Ви, шановні, так балакаєте, Зробіть краще на ком.підприємстві:-(
простолюдин Показати IP 21 Лютого 2012 16:12
Перше враження, якщо подивитись на візитівки(не дешеві) Кралюка дирехтора з дорогої візитівниці то аж ніяк не скажеш, що це не прибуткове підприємство!
йован Показати IP 21 Лютого 2012 16:31
Що Байцим вже заступник в Романюка?
Ронін Показати IP 21 Лютого 2012 20:00
так може й так але замість того щоб (с...ти) виб поцікавились фінстаном парк сервісу до п.Кралюка і зараз. Думаю висновок буде зроблений сам собою хоча думаю можна булоб краще , але на фоні того що відбувається в місті це не найгірше підприємство. В звязку з цим пропоную п. Романюку по закінченню 2012 року нагородити найприбутковіші комунольні підприємства м.Луцька з урахування кількості робочих місць і т.д. і т.п.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus