USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

А у вас є стаціонарний телефон? ВІДЕО

16 Квітня 2013 12:48
Абонентська плата за користування послугами домашнього телефону подорожчає з 1-ого травня.

В Україні знову дорожчає стаціонарний телефонний зв’язок. Причина та сама - висока собівартість. Тим часом українці масово відмовляються від стаціонарних апаратів. Аналітики побоюються, якщо так буде й надалі, стаціонарний телефон може спіткати доля дротового радіо. Його зараз слухають рідко, - повідомляє UBR.

В Україні знову подорожчають розмови зі стаціонарного телефону. Вже у травні сільським жителям доведеться платити на півтори гривні більше. Містянам – майже на дві.

Абонентська плата за користування стаціонарним телефоном з 1 травня зросте на 7% для мешканців міст і на 10% - для мешканців сіл.

У листопаді в селі піднімуть тариф удруге – ще на 15%. Відповідне рішення ухвалила Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сфері зв'язку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
вІдмовлюсь Показати IP 16 Квітня 2013 13:00
І всіх закликаю
уважний Показати IP 16 Квітня 2013 14:42
в травні зросте на 7%, в листопаді - на 15%. Це у декілька разів? Очевидно у автора проблеми з математикою.
математик Показати IP 16 Квітня 2013 15:04
Мабуть проблеми з математикою у того. хто не може порахувати 15% від абонентськоі плати
Костянтин Показати IP 16 Квітня 2013 15:53
Пора від послуг укртелекома щодо стаціонарних телефонів відмовлятись! Тримають люди телефон тільки заради інтернету, оскільки популярним є мобільний звязок! Інтернет можна замовити і в інших компаніях! Тільки де ті компанії, котрі забезпечать належними інтернет-звязком громадян і в приватному секторі?
натка до Костянтин Показати IP 16 Квітня 2013 17:06
100% підтримую Костянтина! Ау- де взяти якісний інтернет без стаціонарного телефону в приватному секторі ?
Корінний лучанин Показати IP 16 Квітня 2013 22:18
Підтримуєш реальність, а не Костянтина. Мобільний є зручний бо це оперативний звязок і плюс ІНТЕРНЕТ, але стаціонарний ще буде дуже довго існувати, тому що є службові телефони( і вони будуть!). По друге, мобільний телефон не є безпечний, особливо для дітей!!! Можуть заперечити - та всіж говорять по моб. Який виробник напише що це шкідливо,так як на сигаретах. Це бізнес.
Colonel до Корінний лучанин Показати IP 17 Квітня 2013 11:23
"Стаціонарний буде дуже довго існувати, тому що є службові телефони( і вони будуть!)." Бачу корінний Лучанин експерт в ковбасних обрізках! В Австріїї чи Фінляндії наприклад за останні 7 років не було встановлено ні одного стаціонарного телефону. І хто заставить якусь фірму мати стаціонарний телефон, коли всі користуються мобільними і всі дзвінки приходять на них! В державних структурах це прийде з невеличкою затримкою!
Корінний Colonel(ю) до Colonel Показати IP 17 Квітня 2013 12:31
Ти такий розумний, що аж страшно!!! В наших умовах, що- є телефонні Довідники із мобільними телефонами(громадян,служб)?Ти багато поговориш із моб. на стаціонарний по справах з врахуванням ТАРИФІВ? Зроби експеримент- тоді дай інфу! Я не бажаю надміру гріти вухо частотами МОБ. А як треба дзвонити кудись на довідку, міжміську - щось вияснити(життя є життя)? Так що, шановний "спец", сам спочатку розберись в ковбасних обрізках!!! Я з технікою дружу. А ти подивись до того, в якому стані заходиться звязок в Україні і порівнюй з Австрією чи Фінляндією!! На порівняння розуму багато не треба, з цим і школярі спраляються!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus