USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

Картини на стінах від засудженого у Ковелі

5 Серпня 2014 08:33
Приємно здивував мистецьким талантом працівників колонії засуджений Ковельської виховної колонії УДПТС України у Волинській області Олександр, - про це повідомляють у пенітенціарній службі.

У гуртожитку відділення СПС №1, на стіні, засуджений зобразив панораму столиці Франції.

Картину малював водоемульсійними фарбами та покрив лаком.


Вихователі, вчителі загальноосвітньої школи та інші працівники помітили талант хлопця. Вони, переконують, методично та практично допомагають у розвитку його творчості.

Художній талант Олександр проявив ще у слідчому ізоляторі, там малював простим олівцем на папері.

Засуджений створив три взаємопов’язані холсти масляними фарбами, оригінально розфарбував їдальню виховної колонії. Батьки, із якими він спілкується під час короткострокових та тривалих побачень, пересилають фарби для творчості сина.



Також Олександр готує роботу на виставку «За єдину Україну», яку організовує ДПтС України до Дня Незалежності України.

Зазначимо, що засуджений склав успішно іспити ЗНО та планує вступити до вишу. Персонал виховної колонії характеризує його з позитивної сторони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
my_gift Показати IP 5 Серпня 2014 10:01
Гарні картини. Якщо є Інтернет в колонії, можна виставити їх, і після звільнення Олександр матиме хоч якісь кошти на життя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus