USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

З Національного драмтеатру імені Заньковецької звільнили двох Народних артистів з Волині. Оновлено

28 Листопада 2019 19:48
У Львові звільнили двох Народних артистів України з Національного академічного украї́нського драматичного театру імені Марії Заньковецької.

Про це написали на сторінці Волинського академічного українського облмуздрамтеатру ім. Тараса Шевченка.

«Шановна театральна громадо України. Звертаємось до всіх, кому не байдужа доля українського театру. Повідомлення про звільнення Народного артиста України Федора Стригуна та Таїсії Литвиненко з театру – подія, що примушує здригнутися і з величезною тривогою задуматись над цією історією.

Ці люди – епоха в українському театрі. Ці люди – історія українського театру. Ніхто не сміє чіпати цих велетнів сучасного театру. Приберіть всі свої закони недолугі і смішні і усвідомте свій ганебний вчинок», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Правда Показати IP 28 Листопада 2019 19:52
До кого звернення???До пройдисвітів...
Олександр Показати IP 28 Листопада 2019 20:05
Ви, блін, настільки жалюгідні, що навіть не знаєте, які Народні артисти в театрі рідного міста працюють! Ті артисти - львівські. Друге діло, що на сторінці театру ім. Шевченка цього не пояснили. Теж не праві. Ну, їх можна зрозуміти - вони ж вважають, що весь народ в курсі. Наївний народ. А вам - ганьба, "журналісти"
Марта Показати IP 28 Листопада 2019 20:07
Федір Стригун -- режисер Львівського театру ім.Заньковецької, там же працювала його дружина Таїсія Литвиненко. Лучани підтримали відомих Народних, а "Волинські новини" все перекрутили догори дригом -- прикро...
лучанин Показати IP 28 Листопада 2019 20:08
чому звільнили ?
Лучанка Показати IP 28 Листопада 2019 20:11
Нікчемна і некомпетентна брехня "волинських новин", оскільки вже кілька днів культурна Україна збурена діями адміністрації Львівського театру ім. Заньковецької, яка звільнила своїх Народних...
Анонім Показати IP 29 Листопада 2019 12:47
Їх не звільнили, а не продовжили контракт і запропонували працювати за цивільно-правовим договором. Вакансій обмежена кількість. Є молоді - їм порібен контракт, щоб бути захищеними хочаб кілька років. А пенсіонери й так отримують пенсію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus