USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Як лучани «запалювали» під кавери Green Land. Фото

30 Січня 2017 22:01
Гурт «Green Land», створений на базі «колишніх» учнів GARAGE Rock School, вперше виступив у пивному клубі «Оболонь» («Кораблик»).

Концерт відбудеться 29 січня, інформують організатори дійства.

«Прості люди, які люблять музику. Саме нею вони і хотіли б поділитися з усіма, хто завітає у Кораблик цієї неділі. Музика без кордонів. Без особливої прив'язки до якогось конкретного стилю. Кожен може знайти в музиці «грінлендівців» щось своє», - так охарактеризували артистів з «палуби» «Кораблика».

Музиканти виконали пісні відомих гуртів та виконавців, під які всі охочі підтанцьовували, підспівували та просто слухали чудову музику.

А по завершенню концерту відвідувачі «відривались» під дискотеку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Волонтер-воєнком Показати IP 30 Січня 2017 23:57
Оплачу поїздку цій компанії за рейсом Луцьк-Авдіївка...
Лучанка Показати IP 31 Січня 2017 07:46
ВЖЕ СІМ... Найстаршому з них було 34 роки: Опубліковано поіменний список Воїнів, загиблих під Авдіївкою Вічна пам'ять вам, Герої! Названі імена чотирьох українських військовослужбовців, які загинули в боях з російсько-терористичними військами в районі міста Авдіївка Донецької області. Їх опублікували на сторінці прес-служби 72-ї окремої механізованої бригади (омбр) в Facebook. "Світла пам'ять капітану Кизило Андрію Олександровичу (02.05.1993 р.), молодшому сержанту Бальченко Володимиру Івановичу (04.01.1992 р.), солдату Оверченко Дмитру Олександровичу (24.01.1989 р.), сержантові Крижанскому Володимиру Олексійовичу (24.03.1982 р.). Ми не забудемо вас, дорогі наші побратими! Вся Україна сумує за вами", - повідомили військові. Крім того, дванадцять бійців отримали поранення, один травмований. Вічна пам'ять загиблим!
123 Показати IP 31 Січня 2017 10:13
На манеже все те же, они живут там что ли?
Україна сумує Показати IP 31 Січня 2017 11:08
може достатньо вже травити нас війною....Це все сумно загинули люди але що це означає що ми маємо масово скласти руки і сидіти!Ця війна нікому не потрібна ...нема за що воювати і розумні це розуміють тому намагаються працювати і годувати свої сімї...Люди гинуть а стає тільки гірше!!!! Ви не переживайте вони знають чого туди йдуть по 8-10 тисяч зарплати....тому давайте без цього...Всі бачать що тій армії ніхто не допомагає окрім людей...а влада тільки рада щоб більше там загинуло щоб не плати пільги і т.д. так що давайте без цього лже-патріотизму...
Анонім до Україна сумує Показати IP 31 Січня 2017 17:48
Нема ума, рахуй каліка....це ж треба було таке написати...а піди і ти за таку зарплату...не хочеш?
Волонтер-воєнком до Україна сумує Показати IP 31 Січня 2017 22:36
Більшість туди іде не заради зарплати у 8-10 тис., а ради того щоб ви й дальше могли із спокійною душею "прока..кувати" кровно зароблені грошики у барах, а ваші батьки та рідні жили не знаючи тої біди. Не дай Бог побувати у тому пеклі. "Не страшний той чорт, як його малюють" тут не проходить. Здогадуюсь писала дівчинка...Ось хотів би я побачити, як би гулялося тут на місці, якби ваша половинка зараз була на -20 градусному морозі з поривами вітру в холодному окопі під численними канонадами ворожої артилерії...!? Чи можливо ви б зібрали ці грошики на бронежилет, каску, теплий одяг...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus