USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Відвідувачів музею на Волині частуватимуть самогоном. ФОТО

27 Вересня 2010 10:58
На базі Маневицького краєзнавчого музею планують створити науково-дослідний туристично-екскурсійний центр музею Волинського Полісся.
Про це розповів краєзнавець, директор районного краєзнавчого музею Петро Хомич під час прес-туру з нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні.
«Ми хочемо створити науково-дослідний туристично-екскурсійний центр Музею волинського Полісся, де, оглянувши стаціонарну експозицію, можна було б побували у поліському селі, у стодолі, клуні, спробувати у роботі знаряддя праці: той же ткацький верстат, той же млин, той же самогонний апарат».
Цілком імовірно, що відвідувачам пропонуватимуть дегустувати продукт, який вироблятиме цей апарат, каже Хомич.
Сьогодні у музеї працюють над побудовою нової експозиції. «Та, що діє, вкрай застаріла, – розповідає директор. – Тому іде повна реконструкція експозиції музею».
Також у музеї хочуть створити діораму або панораму Брусиловського прориву. Адже Костюхнівська битва, яка відбулася 4-6 липня 1916 року поблизу села Костюхнівка на Маневиччині між військами Австро-Угорщини і Російської імперії, є найбільшим зіткненням сил під час Брусиловського прориву, каже краєзнавець.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
КуКу Показати IP 28 Вересня 2010 22:01
Хомич милодець. Давно пора підняти авторитети музеїв через наркотичний засіб. Відвідувачі продегустував, будуть літати у просторі гісториі. Дітям давати треба спочатку волинську горілку, а потім місцевого виробництва, бо музей можуть закрити.
КУКУ Показати IP 29 Вересня 2010 00:07
Для для відвідувачів, особливо дітей буде дуже цікава підпис: "Кабан дикий - тверезий, не дегустує бо опудало".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus