USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Україна ще не оцінила Хурсенка по достоїнству, - музиканти. ВІДЕО

20 Вересня 2010 16:06
Через півстоліття вулиці та музичні училища будуть називати іменем композитора та співака В’ячеслава Хурсенка, а його пісні виконуватимуть популярні артисти.
Такий прогноз 19 вересня під час прес-конференції озвучили музиканти-учасник концерту пам’яті композитора, який помер рік тому.
За словами учасника дуету «Світязь» Дмитра Гершензона брати участь в концерті погодилися найближчі друзі співака, які щиро цінували його творчість і прагнуть зберігати добру пам’ять про композитора.
Серед них зокрема були учасники дуету «Кролики» Володимир Данилець та Володимир Мойсеєнко, Гарик Кричевський, Роман Копов, Оксана Пекун, Віталій Свирид, Анатолій Говорадло та Оксана Вояж.
Організатор вечору пам’яті Дмитро Ураєв розповів, що концерту передував великий ажіотаж. Усі місця були продані за лічені дні і у залі не опинилося вільних місць. За словами Ураєва це справжнє визнання Хурсенка не лише колегами, а й глядачами.
Аби творчість волинського композитора стала доступнішою усій Україні, наступного року музиканти планують провести вечір пам’яті в київському палаці «Україна», де будуть виконувати лише авторські пісні В’ячеслава Хурсенка.
Окрім цього музиканти озвучили пропозицію встановити пам’ятник композитору та конкурс молодих виконавців імені Хурсенка.
За словами Ураєва, зробити телеверсію концерту, який відбувся 19 вересня взялися працівники Волинського телебачення. Організатор каже, що це допоможе «без купюр» попасти на широкий екран.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Фома Показати IP 21 Вересня 2010 20:01
Концерт - просто бомба!Такого Луцьк точно ще не бачив!!!Дякуємо!
Ліна Показати IP 29 Вересня 2010 13:06
Як важко втрачати таку людину(((( Завжди слухаємо Славікові хіти))) Чому наша вліда це цінує талантів???????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus