USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Турійський терцентр отримав музичну апаратуру від Фонду Ігоря Палиці

2 Листопада 2017 18:49
Музичну апаратуру придбали для центру соціального обслуговування в Турійську. Проект вдалося реалізувати завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» й це вже вдруге, коли терцентр отримує від Фонду фінансову допомогу.

Урочиста презентація проекту «Музика – джерело радості мудрих людей» відбулася в Турійському територіальному центрі соціального обслуговування.

Першими нове обладнання випробували учасники співочого колективу самодіяльності «Зорепад».
Реалізувати проект, розповів голова Турійської районної парторганізації «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Сергій Власюк, вдалося саме завдяки спільній роботі.

«Приношу подяку й вітання від засновника Фонду «Тільки разом», голови обласної ради Ігоря Палиці. Ваш виступ приніс нам безліч задоволення. Нехай матір Божа вас оберігає та посилає мир і достаток. Зауважу, що проект вдалося реалізувати саме завдяки спільній роботі, тому й Фонд називається «Тільки разом», бо гуртом можна досягати цілей і будувати наш край так, щоб він був процвітаючим», - наголосив Сергій Власюк.
Завдяки Фонду «Тільки разом» у терцентр придбали сучасну акустичну систему, мікшерний пульт, мікрофони, стійки для колонок, мікрофонів та комплектуючі кабелі.
Психолог терцентру, керівник ініціативної групи із проектної діяльності Олена Шадура каже, що тепер зможе реалізувати більше задумів, готуючи культурно-масові заходи.

«Ми молоді, у нас багато ідей, намірів, але фінансування не завжди на це вистачає. Так, почувши, що в Турійську є Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», який багато допомагає людям, вирішили туди звернутися і нас підтримали. Це нам дасть більше можливостей, адже тепер наші бабусі, стоячи біля мікрофонів, відчувають себе справжніми зірками. Також апаратура портативна й ми зможемо проводити бали, карнавали. Раніше мали лише невеликі комп’ютерні колонки, а з такими сильно не розженешся», - ділиться враженнями Олена Шадура.
На обслуговуванні в територіальному центрі перебуває 3014 осіб, з яких 216 учасники АТО та члени їхніх сімей.
Підтримку Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» надає вже вдруге.

«Завдяки реалізації минулого проекту змогли закупити тренажер Бубновського, апарат для приготування синглентно-кисневої пінки та аплікатори Ляпка. Дуже важливо, що ця апаратура потрапила саме в цей територіальний центр соціального обслуговування, бо вона дає натхнення людям, які пенсійного віку і вкладають краплинку душі, сонця у свої співи», - наголошує координатор проекту, представник партії УКРОП у Турійському районі Олена Мазурак.
Щойно завершивши святковий концерт, керівник співочого колективу самодіяльності «Зорепад» Галина Шкарпет уже думає про майбутні виступи.

«Раніше, коли нас запрошували, то доводилося позичати апаратуру, брати в оренду чи виступати без супроводу, а тепер матимемо своє. Для нас це велике щастя. Мені вже 72 роки, але з подружками ми активно виступаємо з народними піснями, пишемо й авторські. Тепер, маючи таку гарну апаратуру, ми вже думаємо, куди нам їхати з концертом, бо ж треба і людей порадувати, і не дати обладнанню простоювати», - резюмує пані Галина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дим Показати IP 2 Листопада 2017 21:41
А Скулинець старий чого туди приперся?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus