USD 41.25 41.57
  • USD 41.25 41.57
  • EUR 41.40 41.60
  • PLN 10.80 10.95

Російський консул на Волині вшанував воїнів Брусиловського прориву. Фото

4 Червня 2010 15:28
Генеральний консул Російської Федерації у Львові Євген Гузєєв четвертого червня побував з візитом у Луцьку. Після зустрічі з головою Волинської облради Анатолієм Грицюком та головою облдержадміністрації Борисом Клімчуком, дипломат поїхав на Ківерцівщину.

На старому кладовищі в селі Ромашківка Ківецівського району він разом з представниками волинської влади поклав квіти до братських могил воїнів полеглих під час Першої світової війни.

Відслужили поминальний молебень священики Української православної церкви Московського патріархату з Ківецівського району. Виступили й учасники ансамблю «Журавушка» з центру російської культури «Соотечественник» з Луцька.

Консул Гузєєв зазначив, що подвиг полеглих воїнів має служити основою виховання підростаючого покоління.











Довідково:


В селі Ромашківка Ківецівського району на «Брусиловському кладовищі», як його називають місцеві мешканці, поховані воїни восьмої армії Південно-Західного фронту. Вони під командуванням генерала Олексія Брусилова з 4 по 16 червня 1916 року здійснили наступальну операцію, яка отримала назву «Брусиловський прорив».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus