USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Підозрюваним у крадіжці картини Куїнджі виявився кримський бізнесмен, – ЗМІ

29 Січня 2019 08:58
У викраденні картини Архипа Куїнджі «Ай-Петрі. Крим» з Третьяковської галереї у Москві підозрюється Денис Чупріков. У 2017 році він зареєструвався в окупованому Криму як приватний підприємець.

Про це повідомляє РБК з посиланням на джерела.

Чоловік народився 12 квітня 1986 року у Феодосії. Згідно з офіційною інформацією, основним напрямком Чупрікова є електромонтажні роботи. Крім того, він – гендиректор і власник московського ТОВ «Мегаполіс» (займається торгівлею легковими автомобілями і ремонтом мотоциклів).

Згідно з базою даних Федеральної служби судових приставів, Чупріков заборгував 254,977 тисяч рублів.

За інформацією видання, підозрюваний разом із дружиною Юлією Замятіною, громадянкою Білорусі, «активно розсилали свої резюме» у московському окрузі, обираючи вакансії за напрямком «працівник по господарству».

У коментарі журналістам, дружина підозрюваного сказала, що не знала про плани свого чоловіка.

«Звичайно, ні. Я приблизно стільки ж знаю, скільки і всі інші», – заявила Юлія.

27 січня у Москві з виставки картин Архипа Куїнджі, яка проходить у Третьяковській галереї, на очах відвідувачів викрали полотно «Ай-Петрі. Крим». Наступного дня співробітники МВС і ФСБ Росії затримали підозрюваного у викраденні картини Архипа Куїнджі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волинянин Показати IP 29 Січня 2019 12:07
Ви без кацапської новини дня не можете прожити. Чому щодня не має новин з Канади? При чому тут Волинські новини до Московських новин? Ностальгія чи холуйство в генах?
Василь Показати IP 29 Січня 2019 16:11
З нього бізнесмен,як з петі президент!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus