USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Оприлюднили документальний фільм про Олику. Відео

21 Вересня 2016 14:29
Розповідь про давнє волинське містечко Олику, де понад 400 років правив рід литовсько-польських князів Радзивиллів. Двоє туристів обходять і розглядають найцікавіші місця і споруди – середньовічний замок князів, найгарніший костел Волині, парк та інші місця. Відео опубліковане на сайті луцького фотографа і дизайнера Андрія Михайлова.

Фільм охоплює історію містечка з 16 по 21 століття. Розповідається про реставраційні роботи в костелі, які фінансує Польща. Спеціально для фільму була проведена аерозйомка Олики і найцікавіших об’єктів. Ще ніхто до цього не бачив місто з висоти.

Фільм знято за підтримки Генерального Консульства Республіки Польща у Луцьку.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПІДЗЕМНІ ХОДИ ОЛИЦЬКОГО ЗАМКУ



Команда: Сценарій: Андрій Михайлов, за участі Романа Павлюка. Текст читав: Юрій Кльоц Відеозйомка: Юрій Ребрик, Андрій Михайлов, Євгеній Подшивалов Монтаж та анімація: Андрій Михайлов Водії: Ілля Савко, Євгеній Подшивалов Туристи: Олена Іваніщук, Богдан Оліх Переклад на польську: Роман Павлюк Про князя Януша Радзивілла розповідає старожил Софія Остапівна 1926 року народження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus