USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Особливим діткам Волині показали різдвяну казку

9 Січня 2016 08:00
Новорічні свята – це маленька подорож у казку. А для гарного настрою багато не потрібно – Святий Миколай, чи Дід Мороз та Снігуронька. Кілька жартів та розваг, пісні й вірші, хоровод навколо ялинки. І, звичайно, солодке доповнення, без якого – ніяк!

Упродовж року маленькі артисти творчої студії Наталії Журавльової працювали над мюзиклом «Оле Лукойє» - казкою про дитячу мрію. Вони ретельно відвідували репетиції, вивчали ролі і перевтілювалися задля того, аби потішити своїх глядачів, - повідомляють у прес-службі Фонду Ігоря Палиці.

Виконавиця ролі Іди Софія Книш розповідає, що її героїня мріяла про подарунок: красиву ляльку у якої кришталеві черевички і дуже гарне платтячко.

Лучанин Савелій Закуштуй, який зіграв Оле Лукойє, каже, що він приходить до діток розповідати казки: «Я гадаю, що особливим діткам парасольку принесуть кольорову, оскільки хоч вони і мають певні вади, вони не здаються».

У період новорічних святкувань Фонд Ігоря Палиці, спільно зі студією, подарували казку дітям і молоді з особливими потребами. Усього проект охопив більше 400 дітей. Серед них - переселенці з Криму та сходу України.

Заступник голови правління Фонду Ірина Констанкевич зазначає, що Фонд постійно працює з дітками з особливими потребами: «Форми цієї роботи - різноманітні. Це і арт проекти, і заходи, і матеріальна та моральна допомога. Та найбільше хотілось їм принести душевну радість. Тому це була дитяча вистава «Олє Лукойє», яку підготували діти з мистецької студії пані Наталії Журавльової».

Фото: Ксенія Букіна
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тарас Чурило Показати IP 9 Січня 2016 11:09
Працівники фонду' дарують дітям радість у новорічно-різдвяні свята

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus