USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Луцький замок запалав у вогні «Глорії»

1 Липня 2017 23:48
Велетні на ходулях та феєричне дійство вогню показав Львівський академічний театр «Воскресіння» на арт-шоу «Ніч у Луцькому замку».

«Ніч у Луцькому замку» розпочалася 1-го липня.

Для лучан театрали підготували виставу «Глорія».

Відвідувачі мистецького дійства у супроводі етномузики побачили персонажів на ходулях. Спочатку були птахи, потім з’явилися люди, відбулося весілля, з’явилися діти, а вогонь почав спалювати все добре, чисте і духовне в людях у пошуках золота.

Дивитися онлайн-трансляцію феєричного шоу.

Вистава заворожувала пластикою акторів, сцени апокаліпсису показали жорстко і в шаленому ритмі, глядачі завмерли в захопленні.

Втім, після апокаліпсису знову повернулися радість і світло людського життя на Землі.

Зауважимо, що сценарій та музичне оформлення вистави підготував Ярослав Федоришин - Заслужений діяч мистецтв України, режисер - Алла Федоришина - Заслужена артистка України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus