USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Лучанка Ліза Яковенка не перемогла у «Голосі.Діти»

18 Грудня 2017 00:28
Дівчина з Луцька Ліза Яковенко не змогла перемогти у суперфіналі телевізійного вокального шоу «Голос.Діти». Натомість перемогу отримала підопічна Діми Монатіка Данелія Тулєшова.

Це стало відомо 18 грудня під час прямого ефіру на телеканалі 1+1.

Так, у суперфіналі Ліза просто розірвала публіку виконанням пісні Adele «Set fire to the rain».

«Дуже потужний виступ. Головна перемога у цьому проекті для тебе відбулася. Я бачила, як на моїх очах народилася твоя віра в себе. Твоє життя зараз набирає іншу швидкість. Я пишаюся тобою. Твій космічний голос почула країна», - прокоментувала виступ підопічної Наталя Могилевська.

На жаль, більшість глядачів віддали свої голоси за іншу учасницю Данелію Тулєшову, яка виконала пісню Океан Ельзи «Не твоя війна». Таким чином Ліза Яковенко стала суперфіналісткою «Голос.Діти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Українець Показати IP 18 Грудня 2017 13:51
Це зайвий раз доводить, що музичний смак українців здебільшого знаходиться на рівні примітивної низькопробної попси.
Лучанка Показати IP 18 Грудня 2017 14:30
Молодчинка Ліза!!! В тебе все попереду і перемоги і визнання!!!
Прохожий Показати IP 18 Грудня 2017 16:22
Відкрила у собі талант - це просто дивовижно. Не так важливо мати визнання одразу ж. Розвивай свій талант і надалі "тобі відкриється". Просто, шоу бізнес - річ багатогранна: комусь - це шоу (гра, видовище), а комусь - це бізнес (гроші, заробіток). У всьому цьому, ти знайшла головне - талант! Власну спроможність дивувати своєю майстерністю. Вдачі тобі))) Нехай таланить))).
Андре Показати IP 19 Грудня 2017 08:40
може якраз настпного разу придумає щось цікавіше ніж "З МЕНЕ ДІТИ В КЛАСІ ЗНУЩАЛИСЬ". брехло. жаль ніхто позов не подав про захист честі гідності за наклеп
бандерівець Показати IP 19 Грудня 2017 18:21
невже закінчилося те бичання що дехто називає музичним смаком)
Лучанин Показати IP 22 Грудня 2017 22:23
Ліза ти великий молодець!!!!!!! Твори та не звертай уваги на примітивні висловлювання та заздрість!!!! В тебе вже більше 2 млн переглядів на YouTube всіх твоїх виконань, а цих "писак-ботів" ніхто не почує і не помітить бо вони нікому не цікаві!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus