USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Лучан кличуть на графіті-фест

2 Червня 2016 14:54
Перша подія АЛЯРМ у цьому році відбудеться 11-12 червня в Луцьку!

Про це повідомляють організатори заходу.З їхніх слів, приємною новиною для художників стане офіційна підтримка події від Loop colors!

Детальніше за новинами спільноти можна стежити в мережі.

Під час цих двох днів у Луцьку розмальовуватимуть стіни у районі авторинку на вулиці Єршова, також буде кілька локацій у місті. Окрім того, художники проводитимуть лекції, організують скетч-батл, а на завершення проведуть афтепаті, - інформує «Таблоїд Волині».

«Також деякі роботи будуть створюватись протягом літа, однак це теж буде у рамках фестивалю», – розповідає організатор, графіті-художник Андрій Присяжнюк (And).

Помалювати до Луцька приїдуть райтери зі Львова, Івано-Франківська, Рівного, Одеси, Києва, Сум та інших міст України.

Особливо організатори дякують пиву твоєї Батьківщини «Оболонь»та грузинській пекарні «Кетілі Пурі», що тішить смаком та ароматом справжньої грузинської випічки.

«Буде ще багато цікавих несподіванок!», - запевняють організатори.

Охочі долучитись можуть писати:[email protected]. Організаційні питання: 063 850 5005,099 344 6234 або [email protected].
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
молодці Показати IP 3 Червня 2016 03:46
чекала давно на Алярм

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus