USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

«Людинаміт»: нове відео гурту «Тартак»

31 Липня 2017 15:03
З'явився кліп на нову пісню луцького гурту «Тартак» - «Людинаміт».

Відео опублікували на сторінці гурту в Фейсбуці.

«Людинаміт» - друга презентована пісня з нового альбому гурту «Тартак», реліз якого готується на осінь 2017 року. Відеокліп відзняв сам фронтмен Олександр Положинський, хоча й зазначає:

"Я би не називав його відеокліпом. Це, швидше, напівдокументальний музичний міні-фільм, в якому я зняв себе, як того, хто часто пише й наспівує пісні в найнесподіваніших місцях, та людей, які своєю цілеспрямованою роботою й досягненнями викликають захоплення і повагу інших. До декого з цих хлопців я заїжджав просто на тренування, хтось організовував своє тренування спеціально для зйомки, але всім я однаково щиро вдячний - і за те, що пішли назустріч моєму проханню знятися для цього відео, і за те, що надихаєте мене та інших людей. :)

На початку мене трохи підламала крадіжка, коли якісь поганці у Львові вибили вікно мого автомобіля і поцупили торбинку з усім необхідним для зйомки устаткуванням. За збігом обставин, самої камери в тій торбинці не було, хоча мала би бути. Знімальний процес на якийсь час призупинився, але знову допомогли добрі люди, тому згодом діло пішло".
У фільмі знімалися:

Денис Мінін - Лідер міжнародного руху за Здоровий Спосіб Життя;

Дмитро Мітрофанов - майстер спорту міжнародного класу з боксу, триразовий чемпіон України, переможець Всесвітньої Універсіади, учасник Олімпійських Ігор 2016-го року;

Данило Жасан - кандидат у майстри спорту з боксу, бронзовий призер Чемпіонату України серед молоді;

Віктор Єрохов - Чемпіон Європи з дзю-до, срібний призер Чемпіонату Світу;

Іван Сеньков - бронзовий призер Чемпионату Світу з дзю-до;

Андрій Пушкар - 15-разовий Чемпіон Світу з армреслінгу, 16-разовий Чемпіон Європи, 7 разів вигравав Кубок Світу серед професіоналів, в Україні завоював близько 200 медалей з різних турнірів, а з усього світу — з понад 30-ти країн;

Олег Кривий - Чемпіон Світу з бодибілдингу Arnold Classic Amateur;

Ігор Слюсарчук - заслужений майстер спорту з фрі-файту, дворазовий Чемпіон Світу;

Микола Гринчук - майстер спорту міжнародного класу з фрі-файту, срібний призер Чемпіонату Світу;

Едуард Богачук - майстер спорту міжнародного класу з фрі-файту, Чемпіон Світу;

Анатолій Стеліга - майстер спорту з фрі-файту;

Володимир Кучма - кандидат в майстри спорту з фрі-файту;

Петро Кекіш - чудова людина та хороший спортсмен.

Монтував відео Артем Григорян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тетяна Показати IP 3 Серпня 2017 19:19
Не вразило ніяк це відео, а особливо слова, яких майже не розібрати. Якось Вам не вистачає такої магнетичної харизми, як була у Скрябіна, у Вакарчука та ін. Багато грубого виконання без душі. ТНМК якось з вами на рівні не цікавий, при чому не був ніколи, як на мене. Пригадую ще 15 років тому в Ківерцях була фабрика з виготовлення матрасів "Тартак", от десь така асоціація. Матрас в гуртожиток-так, гурт- ні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus