USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Для наймолодших у Луцьку покажуть виставу «Баранчик Шоу»

16 Травня 2017 12:29
Найкумеднішу виставу для дітей наймолодшого віку покажуть у Луцьку 27 травня.

Як розповідають організатори, вистава «Баранчик Шоу» - нове інтерактивне шоу, для всієї родини, де головні герої - це жителі ненудної ферми, під проводом найвинахідливішого з усіх баранчиків - Шона. Саме ця невгамовна компанія спробує врятувати фермера, який потрапить у найбезглуздіші ситуації.

Баранчик Шон, Пес Битцер, малюк Тіммі створять свою справжню музичну групу, але одвічні суперники по фермі, братці поросята, будуть всіляко заважати Шону і його команді здійснити заповітну мрію. Наскільки це у них вийде, глядачі дізнаються на виставі «Баранчик-Шоу».

Нові декорації, відеоекран і залученість всіх глядачів в шоу, створять незабутню атмосферу свята і справжніх веселощів. Що відбувається на сцені - буде зрозуміло дітям будь-якого віку. А ще разом із залом заспівають і затанцюють найвеселіші і смішні пісеньки.

Виставу покажуть в облмуздрамтеатрі 27 травня. Початок о 12.00.

Щоб придбати квитки, слід звертатися за номером телефону: 72-53-03.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ми Показати IP 16 Травня 2017 12:44
Родиться в єврея син - той загинає йому пальчики - один, два, три, чотири, п'ять. Родиться в поляка син - той стоїть на ним, б'є себе в груди -я єстем поляце! Родиться в українця син - той бере його на руки - бараньо бараньо бусь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus