USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.45
  • PLN 10.50 10.70

«Соколи» колядували волинським бійцям

13 Січня 2016 14:09
Напередодні Старого – Нового року, з Різдвяним мистецьким дарунком, завітав зі Львова в обласний госпіталь інвалідів народний артист України Михайло Мацялко - керівник знаного на теренах нашої держави і далеко за її межами пісенного гурту «Соколи».

Окрім мистецької терапії, артист розповів солдатам і особисто продемонстрував вправи нетрадиційних методів лікування, які дієво покращують самопочуття і фізичний стан людини у будь–якому віці і особливо можуть бути корисними для поранених волинських героїв, - повідомляють організатори заходу.

Крім того, Михайло Мацялко побажав усім воїнам якнайшвидше залікувати свої рани, заспівав їм давні і забуті українські колядки.

На згадку про цю зустріч Михайло Мацялко подарував кожному бійцю диски колективу «Соколи» з особистим автографом та своїми побажаннями і запросив
усіх солдат на концерт «Молюсь за тебе, Україно», який відбудеться у Луцьку 15 лютого.

Один з поранених бійців, волинський «кіборг», який до останнього дня захищав донецький аеропорт – Ігор Гуль з Ратного, подякував за приємний мистецький дарунок у ці Різдвяні і Новорічні свята.

Головний лікар госпіталю інвалідів Тетяна Масікова, висловила вдячність за проведення благодійного проекту «Мистецька терапія» для поранених воїнів АТО, які проходять реабілітацію.

Мистецький захід для бійців організував благодійний фонд «Рідна Волинь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus