USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

За добу до травмпункту потрапило 35 лучан

2 Лютого 2012 17:19
Упродовж минулої доби до травмпункту Луцької міської клінічної лікарні звернулися 35 мешканців обласного центру Волині.

Про це повідомили 2 лютого у відділі інформаційної роботи міськради.

За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, протягом останньої доби до пункту звернулось 160 людей, а всього від початку його роботи – 882 особи.

Крім того, люди продовжують звертатись у травмпункт міської лікарні. Як розповіли в управлінні охорони здоров’я, за останню добу звернулось 35 осіб, з них з вуличними травмами – 13, з переломами – 7. Було 2 звернення щодо переохолодження і обмороження. Станцією швидкої допомоги було обслуговано 106 викликів. З приводу обморожень та переохолоджень викликів не зафіксовано.


Луцький мер Микола Романюк висловив вдячність підприємцям, які допомогли продовольчими товарами пункту обігріву та харчування: директору Луцької філії ДП «Гарантія-Маркет» (супермаркет «Фуршет») Костянтину Немченку, директору ТзОВ «Агро-Р» (мережа магазинів «Наш край») Ірині Берлач, директору ПП «Торговий альянс» Едуарду Полячику, керівнику супермаркету «Сільпо» (ТзОВ «Фоззі-фуд») Юрію Усійчуку, підприємцеві Петру Шугаю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василина Показати IP 2 Лютого 2012 17:37
А посипати тротуари не треба?????? Чи це теж мають підприємці? ТО для чого тоді Міська рада? Щоб пити каву в теплому кабінеті?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus