USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

З-під барельєфу Чорноволу у Луцьку крадуть вінки. ФОТО

25 Березня 2013 13:25
У День пам’яті В’ячеславу Чорноволу 25 березня до меморіальної дошки на однойменній вулиці у Луцьку поклали вінки та квіти.

Мітинг приурочений до 14 річниці з дня смерті українського політика, громадського діяча В’ячеслава Чорновола, відкрив голова Волинського осередку Народного Руху України Володимир Банада. Але перед цим він зауважив, що його турбує той факт, що з-під барельєфу Чорноволу щоразу зникають вінки: «Скільки років ми з вами вшановуємо світлу пам’ять Чорновола, приходжу на наступний день – тут вже немає ні корзини, ні вінків. Ну, квіти деколи лежать. Завтра прийду, для себе, щоб подивитися. Соромно, це ж хтось бере цю корзину і далі реалізовує. Взяти від такої людини! Великого українця! І робити такі речі – соромно».

На віче загалом прийшло трохи більше півсотні людей. Серед них були і представники влади Луцька та області. Заступники голів облдержадміністрації та обласної ради Олександр Курилюк та Володимир Лобач, перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук та секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт, громадський діяч і депутат Богдан Шиба.

Голова Волинського крайового братства ветеранів ОУН-УПА імені Клима Савура Василь Кушнір зазначив, що дуже мало людей прийшло, аби віддати шану такій важливій для України особистості як В’ячеслав Чорновіл: «Скажіть мені, будь ласка, чому нас тут сьогодні так мало є? Та тому що українці стали байдужі. Їм байдуже, якою мовою говорити, що там у Верховній Раді робиться - їм байдуже це все! Мені здається, що ця наша байдужість призводить до того, що ми маємо те, що маємо».

Так, представники влади та опозиції під час мітингу, приуроченому пам’яті В’ячеславу Чорноволу, не оминули й нагоди дорікнути одне одного. Це вкотре, кажуть інші учасники зустрічі, підкреслило реалії політичного життя в Україні: кому пам’ять, а кому - трибуна для виступів.


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
вася Показати IP 25 Березня 2013 15:49
від якого великого українця ,може нациста .
Редактор Показати IP 25 Березня 2013 16:56
Шановні журналісти,слідкуйте,будь ласка,за своїми заголовками та не підривайте свій авторитет. Прочитавши заголовок до цієї статті,я грішним ділом подумав,що ж за люди такі,які вже вінки "крадуть". Виявляється,прочитавши, зрозумів, що вінки все-таки "клали" "З-під барельєфу Чорноволу у Луцьку "крадуть" вінки. ФОТО"
ReVadik до Редактор Показати IP 25 Березня 2013 20:36
Читати статтю треба повністю. Вінки КРАДУТЬ!!!Спочатку кладуть, а потім КРАДУТЬ. Ясно?
До вася Показати IP 25 Березня 2013 17:17
вася ти з дуба впав головою вниз чи таким родився
Белорус. Показати IP 25 Березня 2013 17:52
Туда ему и дорога.
Александр Показати IP 25 Березня 2013 17:55
Редактору: а это журналистов ВН так учат в коворкинг-центре)) " Происшествие с венками под барильефом В.Черновола в Луцке всколыхнуло всю страну!"
Ніна Показати IP 25 Березня 2013 23:12
Восме фото прикольне: Банада з вінком на голові замість німбу. А якщо серйозно, то треба було запросити бажаючих взяти участь - на певну годину. Тоді б, думаю, хтось і живі квіти поклав, а не тряпчані.
Я Показати IP 26 Березня 2013 07:52
Банада судя по фото одежку с чужого плеча носит. Судя по размеру с Грыцюка .
МОДЕЛЬЄР Показати IP 26 Березня 2013 12:19
ОДЯГ З СЕКОНД ХЕНДУ ВУЛ. Л....
123 Показати IP 26 Березня 2013 18:25
новина нормальна, а от коментарі ненормальні. можна було би хоч трохи фільтрувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus