USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

«Вишиту молитву духу» презентували у Луцьку. ФОТО

4 Квітня 2013 17:17
Презентація виставки вишитих ікон Олександра Шума під назвою «Вишита молитва духу» відбулася у приміщенні міської центральної бібліотеки для дітей.

Олександр Шум, будівельник за фахом, почав вишивати ікони у 2000 році. У творчому доробку митця - понад 25 ікон. Нараз він презентував понад 10 виставок своїх творів. Олександр Шум також бере активну участь у громадській акції «Подаруй дитині вишиванку».





Митця привітали секретар міської ради Григорій Пустовіт та начальник управління культури міської ради Тетяна Гнатів.

«Це велике щастя та велика гордість коли у такому місті як Луцьк живуть такі талановиті та обдаровані люди, які не лише мають у собі іскру Божу, але й розвивають її і розуміють ту відповідальність, яка на них покладається, адже не кожна людина спроможна створити таке диво, не кожен хто може, наважується, і не кожен хто наважується, може. Це прекрасні витвори сакрального мистецтва, не просто ікони, на які дивишся та відчуваєш настрій, душу людини, яка їх створила», - зазначив Григорій Пустовіт.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus