USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Вшанували пам’ять героїв Крут. ФОТО

29 Січня 2012 15:44
Панахида та покладання квітів, приурочені до 94 роковин з часу подій під Крутами, 29 січня відбулися біля пам'ятного знаку Героям Крут, що на однойменній вулиці в обласному центрі.

Участь у заході взяли представники обласної та Луцької міської влади, а також місцеві політики і представники громадських організацій. Зокрема заступники ОДА Олександр Курилюк і облради Юрій Лобач, Луцький міський голова Микола Романюк, секретар міськради Григорій Пустовіт.



Панахиду за загиблими відслужили священики Волинської єпархії УПЦ КП.



Луцький міський голова Микола Романюк звертаючись до присутніх, відзначив, що хотів би, аби майбутні покоління пам’ятали про подвиг юнаків у боротьбі за волю і незалежність України.

Депутат облради Анатолій Вітів у своєму виступі наголосив: «Вони хотіли любити, ростити дітей, але вони пішли на війну. Вони пішли захищати нашу з вами Україну». Також політик додав, що його тішить присутність на заході молоді, яка разом із іншими мала б нині боротися за ті ж ідеали, які спонукали героїв Крут до боротьби.


Тим часом, на думку, голови Волинського братства ОУН-УПА Василя Кушніра, брати приклад з загиблих під Крутами юнаків нинішній молоді не слід, бо то був трагічний подвиг. Кушнір нагадав учасникам заходу про події 1918 року. Водночас додав, що нині, «ми всі повинні чітко усвідомити – влада, яка робить на те, щоб Україна була тільки місцем збагачення, вона не є українська влада» - наголосив Кушнір.

Василь Кушнір подякував Луцькому міському голові Миколі Романюку за те, що той ініціював проведення заходу, та підприємству за встановлення меморіальної дошки і облаштування місця вшанування загиблих під Крутами.


Пам’ять загиблих вшанували хвилиною мовчання, до пам’ятного знака Героям Крут поклали вінки та квіти.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
знаюча Показати IP 29 Січня 2012 16:53
памятний знак ставив не директор КП "Зелене господарство м. Луцька" а директор МП "Шлях" Мірка І.І.
Наівняк Показати IP 29 Січня 2012 18:41
Бред! Хлопців сунули під роздачу. Тепер роблять зних героїв. Фотодобірка-клас!!! Ну де ще стількі клоунів побачиш?
Лучанка до Наівняк Показати IP 29 Січня 2012 20:23
Яка різниця? Сунули?Ти це знаєш?чи по собі всіх судиш! Колись люди вірили,тоді війна теж була "під роздачу", люди вірили в те,що творять добро для своїх майб. дітей,внуків, правнукі і т.д, і т.п., а тепер люди нічому не вірять, хоча влада тоді не краща була і жити не набагато легше було, в Шанелях не ходи иі в Хаммерах не їздили по дорогах, та люди ціль мали, були єдиним цілим,а зараз... ще й маєш совіть таке казати! Це молоді діти,які ні в чому не винні!!! Оце і треба поважати! Це не бицюри,які коньячок по вечорах п'ють по ВерсаляхСевенах/Золотах..., півасік на р-нах,-це діти які чогось прагнули і хотіли СВОЇМИ СИЛАМИ!!! достягти та мати!!!
дідо Показати IP 29 Січня 2012 19:26
а де БП ?
Наівняк Показати IP 29 Січня 2012 21:07
Для Лучанки--- "Це молоді діти,які ні в чому не винні!!!" А хіба є старі діти? А їх хтось звинувачує? Не бригай слиної, істерічка. Регіст-не аргумент. Візг нікого не переконує.
Лучанка до Наівняк Показати IP 30 Січня 2012 12:31
Ясно:) все з тобою, розуму видно маєш "багато":), з тобою "цікаво" спілкуватися,якщо ти взагалі знаєш,що це означає!!! А ми всі діти, все життя, а ти тим більше..., ти не те що дитина-по розумовому віку-ти підліток в якого прищ на лобі вискочив і він плаче, бо не знає,що то на р-ні "пацанчики" скажуть,засміють ж! Отак і ти в житті, засміють на р-ні, давай півас купи і все в житті налагодиться=), а ще СЄМКІ)...на лавочці у двора)
параска. Показати IP 29 Січня 2012 22:32
Дали по сраці дітям і відправили по домівках.Сором.
Сообщение до параска. Показати IP 30 Січня 2012 12:35
Тут не те що по сраці треба надавати,тут голову відкрутити мало таким як тут пишуть, що за "наівняки"?! Таких катувати місяць треба,щоб щось дійшло до пустоголової дитинки, нещасної від того,що є повна відсутність сприйняття реалій!!!
Наівняк Показати IP 30 Січня 2012 13:56
Для "Лучанка" "А ми всі діти" Погоджуюсь-розум дитячий. В псіхіатрії це називається-інфантилізм. Дурепа, прочитай що написала- ти сама то хоть зрозуміла що сказала? Селючка-поліщучка вирішила в нете погратися. Обхіхікатись можна.
Лучанка до Наівняк Показати IP 30 Січня 2012 19:06
Ну я не думаю,що я селючка, мабуть в тебе з сіл забагато родичів,а ти сам не те що з села-бо там є набагато розумніші люди,а з лісу, як вискочка! Обхіхікайся-легеш жити буде без таких як ти-вперед! Мабуть ти тут граєшся, навчись спілкуватися,Б.И.Д.Л.О!!!
Вампі Показати IP 30 Січня 2012 17:13
Та як би там не було, загинули молоді люди, то чому їх просто по людськи не по"янути,чи все обов"язково потрібно виваляти в бруді?
Лучанка до Вампі Показати IP 30 Січня 2012 19:08
От і я про що, а не далекі люди цього не розуміють і тільки тут пишуть не відомо що!!!
Наівняк Показати IP 30 Січня 2012 19:21
Полісся руліт! Полішуки при владі-жах, гірше за атомну війну. Лучаночко! Заспокойся дитинка. Не серчай, песінка трісне.
Beautiful Days до Наівняк Показати IP 31 Січня 2012 18:47
От мабуть якраз таки і є Полісся, при чому хутір забитий...Страх,де ти,вискочко, взялося?!
Семен Показати IP 30 Січня 2012 19:46
Скажу чесно. Мені соромно що я народився і виріс у цьому місті. Нічим дописи на цьому сайті не відрізняються від дописів на усіх інших сайтах, і у групах які настворювали Бог знає хто маскуючись під волинян. Куди не зайдеш скрізь диктують свої правила різні Дарчуки, Шпаки,Сегети та інша нечисть. Яка занюхана провінція ця забута Богом Волинь. Невже компами тут користуються виключно прапорщики і прапорщицькі дітки з Юдінської дивізії та заробітчани, що заробляють копійку у "бєлокамєнной"?
Наівняк Показати IP 31 Січня 2012 09:04
Для друже Семена. А за "що заробляють копійку у "бєлокамєнной"- сором для Волиняк. Дома заробити не можуть. Не ведись на троллінг, не будь лохом.
Осінь до Наівняк Показати IP 31 Січня 2012 18:50
Ти йолоп)), такий,що страх БожиЙ!!!
Наівняк Показати IP 1 Лютого 2012 14:49
Для "Beautiful Days" Якщо Дніпропетровськ-хутір, то що таке Луцьк?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus