USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

Волинським медикам подарують відпочинок на курорті. ФОТО

14 Червня 2013 08:00
Луцька влада та благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» привітали медичних працівників із прийдешнім професійним святом.

Захід влаштували у приміщенні Луцької міської клінічної лікарні 13 червня.

Під час дійства медикам вручили подяки, грамоти та грошові премії. А привітати працівників міської лікарні з-поміж інших прийшли Луцький міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук, начальник управління охорони здоров’я Луцької міськради Федір Кошель, а також керівництво закладу. Серед гостей був і Петро Палиця – голова наглядової ради «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк», який неодноразово надавав підтримку міській лікарні.

Звертаючись до усіх присутніх із привітальним словом, Петро Палиця відзначив хороші взаємини благодійного фонду та Луцької міської клінічної лікарні. «Я знаю, що ваша робота – дуже важка. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, Божого благословення в гарних справах, удачі в вашій нелегкій праці», - додав він.

Окрім того, Петро Палиця відзначив сімох працівників закладу преміями та сертифікатами за високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я. Загалом же з професійним святом від благодійного фонду запланували привітати 50 медиків.

Після вітальних слів головний лікар Луцької міської клінічної лікарні Лариса Духневич подякувала Петру Палиці та фонду за ту підтримку, яку вони надають працівникам медичної сфери. Так, вона зауважила, що окрім відзнак, 40 волинських медиків у серпні цього року матимуть можливість відпочити у Буковелі.

Також Лариса Духневич розповіла і про те, що «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» сприяв тому, що невдовзі у міській лікарні з’являться нові ліфти, для чого підготовлена й відповідна документація. А перший з них має з’явитися у закладі уже найближчим часом.

До того ж, головний лікар міської лікарні зазначила, що робота медпрацівника передбачає служіння людям, а це – нелегка місія. Вона додала, що медики працюють в нелегкому режимі, іноді просякнутим агресією та нерозумінням пацієнтів, адже кожен з них, потрапляючи до медустанови думає: чому я? І ці емоції часто перепадають саме на працівників сфери охорони здоров’я. Тож, вміння пропустити все це через себе і змогти вилікувати – великий дар. Перечисливши нове обладнання у лікарні, Лариса Духневич зазначила, що саме завдяки цій новій апаратурі Луцька міська клінічна лікарня може забезпечити європейську якість надання медичної допомоги.

Мер Луцька також привітав присутніх з Днем медичного працівника, яке вони відзначатимуть вже в цю неділю, 16 червня. Микола Романюк зауважив, що у міській клінічній лікарні отримують допомогу понад 40 тисяч людей, які проходять не лише через заклад, але й через душі і серця його працівників. Тож, відзначаючи роботу лікарів та медсестер закладу, він вручив Ларисі Духневич вітальний адрес від міського голови та квіти.

До привітань приєднався й головний медик Луцька Федір Кошель. Він зауважив, що вибір професії медика – дуже важливий, хоч і є інколи важкою ношею. «Але ви його несете з честю та гідністю», - підсумував він.

А після відзначення працівників міської лікарні з нагоди їхнього професійного свята для усіх присутніх влаштували святковий концерт.





















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вдячна пацієнтка Показати IP 14 Червня 2013 08:58
Вітаю медиків з їх професійним святом!
схоже Показати IP 24 Червня 2013 17:45
на підкуп медпрацівників. краще б квіти подарували

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus