USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.90

Волинські діти відвідали «чиновницьку» ялинку. ФОТО

4 Січня 2013 13:21
Приблизно пів тисячі волинських малят із сімей у складних життєвих обставинах та дітей-сиріт завітали на свято новорічної ялинки за участю керівництва області у Луцьку.

Захід відбувся у приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка 4 січня.

На початку дійства новорічну ялинку засвітив покровитель Луцька Святий Миколай, який побажав малюкам, зокрема, бути слухняними впродовж усього року і любити рідну землю.





Із новорічно-різдвяними святами дітлахів привітали також Дід Мороз, Снігуронька та інші новорічні казкові герої. Разом із ними малюки танцювали навколо ялинки, відгадували загадки, співали колядки та новорічні пісні і грали в ігри.







До привітань долучилися і представники обласної влади. Так, заступник голови Волинської ОДА Олександр Курилюк побажав дітлахам гарних вражень від свята.



«Нам хочеться завжди організувати, щоб був хороший настрій, щоб були теплі, щирі емоції, спілкування і подарунки від Діда Мороза. Я думаю, нам це вдається», - зазначив Олександр Курилюк.

Окрім того, він додав, що новорічний ранок влаштували для для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів та дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

«Цим дітям сьогодні особлива увага. Хочеться, щоб і на такому святі вони відчули цю увагу і так само впродовж року, щоб вони мали цю підтримку, щоб мали поруч завжди людей, які чують і розуміють. Це дуже важливо», - додав заступник губернатора Волині.



Привітав усю малечу з зимовими святами і перший заступник голови Волинської облради Юрій Лобач. Він побажав їм, щоб у цей казковий час усі їхні бажання збувалися. «Щоб Дід Мороз зайшов до кожного і обдарував своїм теплом», - побажав малим волинянам посадовець.



До того ж, він розповів про те, як сам у дитинстві святкував Новий рік. «Ми також проходили з батьками сюди, у драмтеатр, святкували, ходили і до ялинки. І саме основне, очікували подарунків», - поділився спогадами Юрій Лобач.



На свято завітали й інші владці. Так, з-поміж інших серед присутніх були начальник управління освіти і науки Волинської ОДА Олександр Хомич та начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Галина Карнаухова.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus