USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Відремонтовані луцькі дороги перевірить спецкомісія?

23 Березня 2012 17:19
Очільник департаменту ЖКГ міськради Іван Кубіцький запропонував створити спеціальну комісію, яка перевірить стан доріг, відремонтованих минулоріч.
Про це йшлося 23 березня під час засідання комісії з питань ЖКГ та транспорту.
Начальник департаменту ЖКГ міської ради Іван Кубіцький розповів, що торік за кошти державного бюджету проведено капітальний ремонт вулиць міста. «Але вони на балансі міста, тому ми ці ремонтні роботи маємо передати місту», ‒ пояснив він.
Депутат Сергій Сівак запитав у нього, на скільки років виконавець робіт дав гарантію якості. Кубіцький відповів, що термін становить 2 роки, але відповідні зобов’язання прописані в договорі з замовником. «Тобто, з управлінням промисловості та транспорту ОДА», ‒ додав посадовець.
Натомість обранець громади сказав, що на певних ділянках ремонт «геть не годиться». «Треба, щоб гарантії профільній комісії ради давали», ‒ запропонував Сівак.
У свою чергу Кубіцький висловив ідею створити спеціальну комісію, яка перевірить стан ремонтованих доріг. «Але треба перевіряти лише ті вулиці, які ремонтувалися. Бо, наприклад, вулицю Кравчука не всю ремонтували, а лише частину», ‒ відзначив фахівець.
Водночас він поінформував, що було виявлено ряд недопрацювань, але виконавці робіт їх виправили власним коштом.
Насамкінець Сівак з усмішкою зауважив: «У нас дві біди: дороги і люди, які по них їздять».
Тож члени комісії вирішили підтримати проект рішення про передачу робіт з капітального ремонту вулиць міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шляховик Показати IP 23 Березня 2012 17:55
Дороги - то золоте дно. Швидше в моржа морквину виміряєте, ніж реальну товщу та якість покриття, асфальту тощо!
пасажир Показати IP 23 Березня 2012 21:36
Це Кубіцький фахівець?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus