USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Вантажівки заважають лучанам на околиці

21 Серпня 2012 17:59
На окраїні Луцька, аби вантажівки не заважали місцевим мешканцям, ймовірно, встановлять обмеження руху габаритного транспорту.

Про це говорили 21 серпня під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва у мерії.

Найближчим часом на вулиці Тарасова, яка знаходиться на окраїні Луцька, ймовірно, встановлять обмежувач висоти проїзду. Така потреба зумовлена тим, що вантажівки, які курсують вулицею, заважають місцевим жителям і буквально «трясуть» їхні будинки.

У кінці вулиці знаходиться підприємство, яке використовує у своїй діяльності габаритні автомобілі. Ці вантажівки більше не мають, як об’їжджати вулицю. Але місцеві мешканці скаржаться, що коли проїжджає така машина, то трусить їх будинки.

Так, у мерії виникла пропозиція розробити схему встановлення обмежувача висоти проїзду – габаритних воріт – у кінці вулиці Тарасова і погодити її згідно з нормами чинного законодавства.

Утім, ще одна проблема, яка не дозволяє цього зробити, - те, що у кінці вулиці знаходиться діюча пожежна частина. Відтак, обмежувач заважатиме роботі пожежників.

Депутатський склад комісії вирішив таки підтримати рішення щодо розміщення обмежувача. Але з урахуванням потреб пожежної частини: аби він був мобільний і міг відчинятися. Про наміри встановити обмежувач попередять підприємців. Це рішення депутати радитимуть ухвалити колегам під час сесії Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Натка Показати IP 21 Серпня 2012 23:32
Ой, ще б і Львівську закрили. А то вже дістали - шумлять ТІРи вдень і вночі, спасу нема
лучанка19 до Натка Показати IP 24 Серпня 2012 17:56
На хуторі ТІРи не шумлять можна переїхати туди.
О.кунець Показати IP 22 Серпня 2012 23:56
Заставлю тих ПП зробити мені ремонт будинку, зберу підписи з мешканців вулиці, буде оригінально.
лучанка до О.кунець Показати IP 24 Серпня 2012 17:36
Треба працювати і заробити грошенят на ремонт будинку ,і тоді буде "оригінально",а не заставляти ПП його тобі зробити. Ледар!!! як не соромно, звикли на комусь виїзджати.
валентин р. Показати IP 30 Серпня 2012 21:58
в циганськый хаты ремонт робити? оригынал торгуй запчастями и ее шуми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus