USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

В ОДА візьмуться за луцьку «біду» на Кондзелевича. ВІДЕО

1 Жовтня 2012 10:51
У Волинській обласній державній адміністрації збираються підштовхнути Луцьку міську раду до активніших дій у вирішенні проблеми руйнації будинку на вулиці Кондзелевича, 5.

Про це йшлося 1 жовтня під час оперативної наради в ОДА.

Голова ОДА Борис Клімчук пояснив, що мешканці будинку на вулиці Кондзелевича, 5 не приватизували свої помешкання, тому не можуть самостійно розпочати ремонт будівлі. Водночас наразі приватизувати квартири лучани не можуть, бо будинок - пам'ятка архітектури національного значення.

«Про нього має дбати держава... Рішення треба приймати», - зауважив посадовець.

Тож він доручив своєму заступнику Віталію Карпюку, щоб той проконтролював підготовку звернення до Луцької міської ради щодо будинку на Кондзелевича.

«Дорогі товариші з міської ради, зглянеться над людьми. Це у вашій компетенції, у вашій владі. А якщо ви почнете, то тоді ми вам допоможемо», - мовив губернатор.

Відео з сайту каналу НТН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Остап Показати IP 1 Жовтня 2012 15:28
Так може дати людям приватизувати житло? І міському бюджету витрачатись не треба буде. А так де взяти мешканцям грошей? Ніде.
людина Показати IP 2 Жовтня 2012 12:20
ні "потрібно дочекатись поки будинок зруйнується і хтось загине..." а далі,як карта ляже...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus