USD 41.25 41.57
  • USD 41.25 41.57
  • EUR 41.40 41.60
  • PLN 10.80 10.95

В Луцьку «розвели» більше сотні міліціонерів. Фото

20 Червня 2010 10:44
Гарнізонний розвід працівників правоохоронних органів, які 19 червня о 18:00 вступили на патруль громадського порядку, відбувся на Театральній площі Луцька.
Правоохоронці вишукувалися у колони та пройшли інструктаж нічного патрулювання. На площі зібралися міліціонери з внутрішніх військ, бійці спецпідрозділу «Беркут», громадські помічники, державтоінспектори, члени груп швидкого реагування, а також працівники управління УВМС.
Після інструктажу під музику оркестру МВС правоохоронці промарширували перед начальником УМВС у Волинській області Іваном Прошковським, його замами, а також заступником луцького міського голови Миколою Іванюком, який прибув на захід.
Як розповіли у прес-службі УМВС, правоохоронці щомісяця проводять такі публічні шикування. Зазвичай, вони відбуваються на Замковій площі. Розвід саме на Театральному майдані Луцька для міліціонерів проходив в перше.
Іван Прошковський зазначив, що до патрулювання 19 червня приступили 120 працівників. Головний міліціонер Волині каже, що публічним захід зробили для того, аби жителі Луцька розуміли, що є правоохоронні органи, які готові захищати їх права і законність на вулицях.
«Це також психологічний настрой працівників міліції, які йдуть в одному строю на охорону громадського порядку. Адже лозунг кожного міліціонера-волинянина: правоохоронна порядку – святий обов’язок кожного співробітника міліції», - підсумував Іван Прошковський.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
птушник Показати IP 21 Червня 2010 10:13
щоб боялися і не насміхаись
Сергій Показати IP 21 Червня 2010 10:22
і пішли ремонтувати міст на Гнідавську

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus