USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У шкільних коридорах встановили термінали. ФОТО

2 Вересня 2011 18:01
Спеціалісти з профорієнтації Луцького міського центру зайнятості провели презентації нових функціональних можливостей "Профорієнтаційного терміналу" для учнів шкіл Луцька.
Про це інформує прес-служба Волинського обласного центру зайнятості.
Профорієнтаційний термінал - такий собі монітор-телевізор - створений для забезпечення інформативності, доступності, мобільності, гнучкості та привабливості профорієнтаційних послуг для молоді, надання допомоги молодим людям усвідомлено вибрати майбутню професію. Він оснащений різноманітною пізнавально-мотиваційною та розважально-ігровою інформацією.

Перші термінали вже з’явилися в луцьких школах № 13 та № 26. На презентації учні мали можливість познайомитись із роботою тач-скрінів. Доступ до інформації про професії, навчальні заклади та методики профорієнтаційного тестування став значно оперативнішим.
До слова, дітям доволі легко користуватися новинкою, оскільки термінал технічно доступний, не потребує спеціального навчання в користуванні. До всього, яскраво оформлена інформація подана у формі гри, що полегшує сприйняття доволі «сухого» тексту.
Відтак, молодь отримала більш широкий доступ до інформації про професії, котрі є актуальними та користуються попитом на ринку праці.

Основне завдання служби зайнятості з допомогою терміналів – усвідомлений вибір конкурентоспроможної професії та спеціальності, інформування про реальний стан ринку праці та його потреби, зацікавлення молоді в опануванні професій, які вкрай необхідні ринку праці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
:) Показати IP 4 Вересня 2011 19:56
Тепер юним хакерам буде на чому тренуватись)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus