USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

У Привокзальному мікрорайоні ремонтують двори. ФОТО

20 Серпня 2013 14:06
Триває ремонт прибудинкової території, що на проспекті Президента Грушевського, 28 у Луцьку.

Проінспектували стан виконання робіт Луцький міський голова Микола Романюк та Директор департаменту ЖКГ міської ради Іван Кубіцький 20 серпня. Наразі робітники вкладають нове асфальтове покриття.





Зі слів Івана Кубіцького, на ремонт двору планують витратити приблизно 180 тисяч гривень. Як повідомив Микола Романюк, про необхідність ремонту йому розповіли мешканці будинку під час відкриття зупинки громадського транспорту на Привокзальному майдані.

Після цього двір включили до переліку об’єктів, які потрібно відремонтувати. Наразі у Луцьку ремонтують 24 прибудинкові території за рахунок коштів міського бюджету. Зокрема, у Привокзальному мікрорайоні планують відремонтувати прибудинкову територію на проспекті Президента Грушевського, 22. Зі слів Миколи Романюка, частину робіт можуть завершити у наступному році.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
вже після ремонту Показати IP 20 Серпня 2013 15:38
Шановні редактори, фото вже "відремонтованого" двору на б.Дружби народів б.8-12 будуть красномовним доповненням та покажуть ефективність,а головне ЛОГІКУ такого "вкладення":) державних коштів
лучанка Показати IP 20 Серпня 2013 16:41
Що вони ремонтують? На Конвальця, 10 у дворі вклали асфальт,а біля дитячого садочка №27 ,буквально, 10м залишили ями. Там постійно "Море" підчас дощу.Це так потрібно? Чи дітям у садочок та батькам потрібно перелітати. Зато біля КРУ гарно вмостили під’їзд та стояночку для їх авто.
Фанат Показати IP 20 Серпня 2013 17:04
Ще до потопу щебеню насипали. Після потопу підприємці змушені були перемуровувати вхід у підвал, який би так не розмило коли був би асфальт. Який місяць-другий пройшов, а вони нарешті асфальт поклали. Красота!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus