USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У міськраді розказали, яким має стати Луцьк до Дня Незалежності

24 Липня 2012 15:11
Міська влада закликає комунальників, підприємців та інших мешканців Луцька долучитися до прибирання території обласного центру.

Як зауважив під час наради в міськраді 24 липня перший заступник міського голови Святослав Кравчук, до Днів Незалежності, Прапора та міста, Луцьк має виглядати ошатно.

Посадовець нагадав, що до свят залишається приблизно місяць: 23 серпня – День Державного Прапора України, 24 серпня – День Незалежності, а 25 серпня лучани відзначатимуть День міста. Тож, зі слів чиновника, за час, що залишився до свят, в місті завершиться частина ремонтних робіт і робіт з благоустрою, а от про охайний вигляд біля будинків, підприємств, установ і організацій мають подбати власники й користувачі цих об’єктів.

Крім того, чиновник закликав представників комерційних установ міста долучитися до прибирання Парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. «На даному етапі – взяти участь у прибиранні центрального парку. Ми самі «не потягнемо». Адже ми живемо у Луцьку і, думаю, кожен лучанин хоче, щоб місто було гарним і чистим», ‒ висловився Кравчук.

Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока повідомив, що впорядкування території парку відбуватиметься в межах екологічних днів, що їх заплановано провести 26 та 27 липня, а також 3, 10 та 17 серпня. Так, участь в «суботнику» наприкінці цього місяця мають взяти представники майже семи десятків місцевих підприємств, установ та організацій. Їхні завдання ‒ покосити траву, вирубати самосів, зібрати сміття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
проффесор Показати IP 24 Липня 2012 16:04
Правильно звучить не "розказали" (русизм), а розповіли. Найгірший журналіст (з любешівської "районки"), повинен оперувати хоч би 3000-4000 тисячами слів, а не кількома, як виявляється, сотнями. Кілька сотень знає дитина трьохрічного віку.
Знайка Показати IP 24 Липня 2012 22:27
Сьогодні була у парку 900-річчя Луцька, після четвергової негоди там повно великих поламаних дерев, які просто стежки поперекривали, більшість дерев вже пожухли, а комунальникам досі немає до них діла. А сміття в пакетах по 3-4 роки після міських суботників стоїть невивезене. Чим займається директор парку - невідомо!!!
Кум проффесора Показати IP 25 Липня 2012 08:38
Проффесору: правильно звучить не "трьохрічного" (русизм), а трирічного. Найгірший журналіст (з любешівської "районки"), повинен оперувати хоч би 3000-4000 тисячами слів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus