USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У луцьких дитсадках відкриють додаткові групи

11 Квітня 2012 10:21
Цьогоріч у луцьких дошкільних навчальних закладах заплановане відкриття 8 додаткових груп на 240 дітей. Також у заклади вже розпочали завозити холодильне обладнання, пральні машинки та плити для приготування їжі.

Про це йшлося 10 квітня під час зустрічі депутатів Луцької міської ради з начальником управління освіти муніципалітету Олегом Гребенюком.

З його слів, вже в 2011 році відкрили три додаткові групи в дитячих садках Луцька, а цьогоріч розпочнуть роботу ще 8.

Перший заступник мера Святослав Кравчук повідомив, що до 1 червня планують відкрити по одній групі на 30 дітей в ДНЗ № 22, 33, 37.

«Якраз на цій сесії виділили 100 тисяч на ці речі. Це 90 дітей до 1 червня», - додав посадовець.

Також до Дня Незалежності України запланували відкриття двох груп у ДНЗ № 19 та по одній групі в дитсадках № 1, 6, 34.

Як стверджує Кравчук, нині залишилося віднайти кошти на «облаштування та штатні одиниці».

Натомість депутат Андрій Осіпов висловив думку, що така кількість нових груп - 10% від потреби.

Також він поцікавився подальшою долею дитсадка № 26, де діти сплять на 5-ярусних ліжках. «При цьому одна кімната - для спання, для гри, для прийняття їжі. Там проблема із кухнею. Ви знаєте, що є припис санстанції. Батьки мене вже за горло беруть: коли буде вирішене питання», - повідомив обранець громади.

Кравчук відповів йому, що мерія знає проблеми кожного дитсадка. «З сьогоднішнього дня починають завозити в садочки холодильне обладнання, пральні машинки, ставимо плити і внутрішнє обладнання. По 26-му садочку я вас наберу і повідомлю», - сказав посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мама Показати IP 11 Квітня 2012 10:57
А що, шановні посадовці, з садочком №25? Коли дитині було 4 місяці, пішла записуватись, то мене спитали, де я так довго ходила, місць немає. Невже для пенсійного фонду не знайшлося кращого місця? Якби садочок був незаповнений, але ж це не так. Ця будівля ПОВНІСТЮ дітям потрібна!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus