USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку зустрілися польські та волинські МНС-ники. ФОТО

17 Листопада 2012 15:15
Делегація з Польщі прибула до Луцька, аби обговорити питання розвитку рятувальних служб обох держав.

Про це повідомляють у ТУ МНС в області.

Учора, 16 листопада, у Луцьку відбулась конференція з відкриття Проекту «Розвиток потенціалу рятувальних служб Польщі та України шляхом розбудови інфраструктури транскордонної системи попередження та управління природними загрозами». Делегація з Польщі спільно з волинськими колегами зібралися у малому конференц-залі готелю «Україна», аби обговорити питання програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна». Нагадаємо, що проект діє з 2007 по 2013 роки.




Участь у конференції взяли староста Соколовського повіту Мазовецького воєводства Республіки Польща Лешек Іванюк, комендант управління Державної Пожежної Служби Соколовського повіту Мазовецького воєводства Республіки Польща Роман Маліновський, заступник начальника управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Волинської ОДА Наталія Кролік, експерт Спільного Технічного Секретаріату Програми Василь Хім’як, начальник територіального управління МНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук, його заступник Ростислав Демчук, виконуючий обов’язки начальника управління Державної техногенної безпеки України в області Руслан Яручик, голова Волинського обласного Добровільного пожежного товариства Григорій Загородній, а також представники аудиторської та консалтингової компаній.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
цікаво Показати IP 17 Листопада 2012 18:44
Останнім часом ТУ МНС в області дає напрочуд професійні (фото і тексти) матеріали. Молодці. А ЩО в них змінилося?)))
колишній Показати IP 19 Листопада 2012 10:54
що там робить головний бугалтер на першому знімку .запахло халявними грошима. скілкі можна щемити особовий склад. за який кошт вона побудувала хатинку так квадратів на 257. рука руку миє.так довго НЕ БУДЕ.КОШТИ ЗАБИРУТЬ СОБІ А ОСОБОВИЙ СКЛАД СКИНЕТЬСЯ БАБЛОМ И ВСЕ .І ВОВКИ СИТІ І ТЕЛЯТА ЦІЛІ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus