USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку зупинки розміщав ворог, ‒ депутат

26 Грудня 2012 18:13
Механізм розміщення зупинок громадського транспорту у Луцьку потрібно переглянути, адже вони розташовані в «небезпечних місцях».

Таку думку висловив депутат Волинської облради Віктор Прокопчук під час 14-ої сесії 26 грудня.

За словами Віктора Прокопчука, однією із проблем волинського облцентру залишається питання розміщення зупинок громадського транспорту. Мовляв, вони є потенційно небезпечними об’єктами. «Їх розміщав ворог, який не любить громадян», ‒ зазначив обранець громади. На його думку, не можна розміщати зупинки на перехрестях та в місцях масового скупчення людей, що часто роблять у Луцьку.

Він додав також, що дізнався: питанням розміщення зупинок займаються у міських радах. І попрохав депутатів облради підтримати його пропозицію розпорядитися, щоб місцеві органи самоврядування проаналізувати механізми розміщення зупинок громадського транспорту і переглянули його.

Щодо цього, голова Волинської облради Володимир Войтович порадив Віктору Прокопчуку оформити його депутатське звернення належним чином. За його словами, після цього вирішення проблеми доручать відповідному структурному підрозділу Волинської облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
микола Показати IP 26 Грудня 2012 18:33
найшлася розумна людина яка побачила це а куда дивились инши в свои кармани
Саша Показати IP 26 Грудня 2012 19:14
а ще над зупирками висять лінії електропередач, люди під ними стоять, це пряма загроза життю людей, самв понаблюдейте. Доречі будуватися можна на відстані не менше 8 метрів від цих ліній - тому зупинки,кіоски, і магазинчики - це все порушення
Zoro до Саша Показати IP 27 Грудня 2012 09:29
На зупинці через дорогу від магазину Фуршет поставили МАФ в метрі від проїзджої частини, який розумний давав такі дозволи чи це захоплення землі незрозуміло, але нормально пройти біля тієї желєзяки вкрай важко.
Метро Показати IP 26 Грудня 2012 20:45
Значить треба землю рити. Схема метро на сайті міськради, пропозиції по зупинках вже треба висувати, а то знов не там нариєм :)
Роман Показати IP 26 Грудня 2012 22:10
Мені цікаво подивитися в очі тим дятлам, які зробили зупинку на Соборності, перед поворотом на Інтернаціоналістів. Не вистачило розуму зробити за поворотом???
* Показати IP 27 Грудня 2012 08:43
питанням розміщення зупинок займаються у міських радах - голова Волинської облради Володимир Войтович - доручить вирішення проблеми відповідному структурному підрозділу Волинської облдержадміністрації.
Вася Показати IP 27 Грудня 2012 15:42
Ви пробували коли-небудь доїхати від ЦУМа до Ківерців? Років два тому ходили маршрутки. Тепер - ні. Немає жодної інформації на зупинках про розклад руху автобусів. Для іногородніх дізнатися, яким маршрутом їдуть автобуси на Рожище чи Ківерці дуже складно.
Я Показати IP 27 Грудня 2012 23:33
ну де ж робити зупинки, як не в місцях скупченняя людей - на пустирях!? про перехрестя згоден, ае таких в Луцьку небагато
Лучанин Показати IP 28 Грудня 2012 01:22
Це нарешті побачили наші депутати,коли через снігову негоду не змогли виїздити своїми автівками на роботу!Частіше нехай їздять громадським транспортом,ще не те побачать......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus