USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Жертв концтаборів вшанували молитвою. ФОТО

11 Квітня 2012 15:06
Сьогодні в Україні відзначають День визволення в’язнів німецьких концентраційних таборів.

У Луцьку 11 квітня на меморіальному комплексі «Вічна слава» зібралися представники влади і громадськості, аби вшанувати пам’ять жертв воєнного лихоліття.
Священнослужителі Волинської єпархії УПЦ відслужити панахиду, яка завершили молитвою «Отче наш».



Опісля відправи протоієрей Микола Бондарук зауважив, що нині людям важко зрозуміти думки та сподівання в’язнів концтаборів.




«Але ми знаємо, що їх жертва була прийнята і Господь благословив нам мирний час. Церква завжди молилася і молиться за тих людей, хто боровся за віру і Батьківщину. І ми віримо, що Господь прийме нашу молитву», - висловився священнослужитель.

Насамкінець він привітав присутніх з Великоднем. «В доброму здоров’ї, радості, благополуччі посвяткувати і за рік дочекати», - сказав протоієрей Микола Бондарук.

Також представники влади та громадськості поклали квіти та вінки до стели жертв нацизму.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Козолуп Показати IP 11 Квітня 2012 22:28
Це дуже добре. А коли і де проведуть день пам'яті жертв комунізму? Доречі, комуністи в 30-х навчили нацистів бізнесу на концтаборах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus