USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку взялися до перевірки санстану «маршруток». Додано ВІДЕО

12 Грудня 2012 09:19
На готовність до участі у тендері почали перевіряти луцькі «маршрутки».

Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Рейди представників конкурсного комітету та відповідних служб міськвиконкому з перевірки технічного та санітарного стану маршруток тих перевізників, які планують взяти участь у конкурсі 17-го грудня розпочалися вчора, 11 грудня.

Учасники перевірки побували на двох підприємствах: АТП №1 та електротранспорту, а сьогодні інспектуватимуть готовність до тендеру ще двох перевізників.

Опісля того обговорять результати і визначать додаткові критерії, за якими і оцінюватимуть здатність «маршруток» до надання якісних послуг з перевезення пасажирів. Основні вимоги до перевізників вже чітко визначені умовами договору на перевезення. Зауважимо,що тендерний комітет не відмовиться від встановлення системи GPS у маршрутних таксі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Семен Показати IP 12 Грудня 2012 09:39
Неужели и опять никто не учует вони выхлопных газов и соляры в салоне в этих 15 и 15-а, что на фото? А шум внутри салона, вибрация - невыносимо!
облезлий чеширский кот Показати IP 12 Грудня 2012 11:04
будут видавать противогази и наушніки .перед посадкой в маршрутку.
Я Показати IP 12 Грудня 2012 13:54
Ще б перевірили, як водії їздять. "шумахери" на 17 маршруті ПДР позабували.
Лучанка Показати IP 12 Грудня 2012 14:08
Нехай водії маршруток утепляють свої ТЗ, тому що оці вікна,а часом пластмаса в морозі...-це щось,холод собачий, бруд... а зате 2грн.!!! За шо??? За те,що він їхати норм. не вміє та в салоні авто жах??? Дивує мене наша влада місцева,робить все тільки не те що треба!!!
Ольга Показати IP 12 Грудня 2012 14:32
Як що влада робть, бабло косить для себе і своєї рідні. А ви самі про себе думайте.Маємо те,що маємо
Юлія Показати IP 12 Грудня 2012 15:11
До лучанки. Не водій повинні утеплювати чужі транспортні засоби. Вони на роботі і отримують зарплату, яку чекають вдома рідні. А за власний кошт ви оновлюйте інвентар на своїй роботі, а ваш роботодавець нехай прибутки отримує.
Лілія Показати IP 12 Грудня 2012 17:00
За який технічний стан може іти мова вони навіть не їздять за графіком 32 це чистий армагедон !!!!!!!!!!!!!!!! вчора годину чекала тут аби добратись до дому а технічний стан це ще те питання!!!!!!!!!!!!!!! риба потриться з голови яке керівництво такі перевізники
Валентина Показати IP 12 Грудня 2012 17:35
А чому не звернули увагу на температурний режим в салоні маршруток.В маршруті 18 вчора їхала від Львівської до Мазепи так там взагалі пічка напевно тільки підігріває ноги водієві бо в салоні така холоднеча що можна повідморожувати собі пальці. Що то за надання полсуг населенню! В голові перевізника тільки обне, щоб здерти гроші з пасажирів, а сервіс та обслуговування в їхні плани не входить.
Я Показати IP 13 Грудня 2012 08:25
Поверніть "9" маршрут знову до церкви Святого Пантелеймона, пів року їздила маршрутка а зараз немає, в чому справа?
правозахисник Показати IP 5 Січня 2013 15:10
Люди!Простого перевізника, який має одну маршрутку і чесно працює,"душать" постійними перевірками, а перевізник така, як Носалюк Г.А, у якоЇ працює рідня в Автоінспекції на Зв'язківців 1, і взагалі" там сват а там брат", їй все дозволено. В житловій зоні по вул.Чекаліна, люди постійно дихали тими вихлопними газами і солярою а на зауваження прибрати свої автобуси( 5 штук ) з житлової зони, де вони милися та ремонтувалися, перевізник Носалюк Г.А. крила матом, і казала що Ви сусіди,нічого не доб'єтеся бо в мене "криша" і продовжували безнаказанно порушувати права інших мешканців вулиці. Масса скарг на незаконні дії даного перевізника не впливали ніяким чином на її підприємницьку діяльність. Вона вигравала оті тендера і її 4 автобуси курсували по найкращим маршрутам Луцьк-Рожище, так як інші перевізники не могли дістати ніякого маршруту, простоювали і чекали... Цей "беспредел" тривав з 2008-2010р.р. Але "криша протікла" і перевізник Носалюк Г.А. змушена була прибрати свої тр.засоби з житлової зони. ПЕРЕВІЗНИКИ, які чесно заробляють "свій хліб"- нехай Вам щастить!!! ЯКЩО КОМУСЬ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЯ ЩО ЦІ НЕГІДНИКИ ЗРОБИЛИ З ЛЮДИНОЮ, ЧЕРЕЗ ЇЇ ГРОМАДСЬКУ ПОЗИЦІЮ, ЗАЙДІТЬ НА САЙТ ПРАВОЗАХИСНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "ОБ'ЄДНАННЯ БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО" і почитайте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus